ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Varrástanulás kicsiknek -- inspiráló minták kezdőknek (leltölthető vagy könnyen másolható)

2014. október 29. - időtetrisz

Varrni jó: sokféle lehetőséget ad az ember kezébe. Ha követtétek blagger és mimimo varrós (és varrás nélküli tuti) kalandozásait, akkor talán megvolt már az előke, a kötény, a pólókból összerakott ruha, a szoknyából blúz, a koszorúslány cuki ruha stb. A mai gyűjtés ahhoz készült, hogy ha a gyerkőc kedvet érez a varráshoz, akkor esetleg ne csak egy fehér vásznon tudjon kísérletezni (mert talán nem annyira inspiráló), hanem ezeken a gyönyörű mintákon. Nagyon aranyos ajándékok is lehetnek egyben.

mrprintables_sewing patterns

forrás: Mr. Printables

Faleveles minta lyukasztóval -- Freshly Planted

sewingpractice

Az első, talán legegyszerűbb mint épp őszi mókának is megfelel: egy szép levelet préselve, leragasztva egy papíron szépen körbe lehet lyukasztani és máris kezdődhet a varrás akár egy toma végű, kezdő vagy játéktűvel. Részletek itt.

 

Geometriai ábrák -- Mr. Printables

Viszonylag sokszor kerül elő a Mr. Printables oldal nálunk, mindenre van valami papír alapú lehetőség nála, tonnányi játékalap, mindig érdemes kutakodni. Eggyel nehezebb, mint az előző, a végeredmény látványos: könyvjelzőnek

Részletek, letöltés itt.

mrprintables_sewing patterns

 

Dinnye, fagyi, bálna -- Molly Moo Crafts

Ez már a haladó csoportnak tűnik, pedig az öltések nem lettek bonyolultabbak, szép kis dísztárgy a végeredmény, ajándéknak is beillik. Részletek és letölthető minták itt.

mollymoo_sewingcards

Állatok, fejek -- Handmade Charlotte

Ez az oldal is egy elképesztő kincsesbánya: ötletek és letölthető csodák tömkelege, jó instrukciók, hibátlan képek és az életöröm, ami minden projektjéből sugárzik. Még számos, ünnepekhez kapcsolódó varrós apróságot találunk az oldalon, most ezt a kettő lett kiemelve, az állatos és a fejes, szobadekoráláshoz,  ajándékhoz is remek alapanyagok, szépségesek, szerethetőek. Részletek és minták itt és itt.

 

handmadecharlotte_animals

 

handmadecharlotte_heads

 

Ti hogy kezditek/kezdtétek a varrást?

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr288803810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása