ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

3+1 adventi naptár papírból

2014. november 10. - időtetrisz

Közeleg az advent, többféle lehetőség kínálkozik arra, hogy adventi naptárral kedveskedjünk a gyerekeknek, sok csokival töltött; gyárilag üres, amit mi magunk tölthetünk meg mindenfélékkel és persze mixelni is simán szokás a kettőt, mért ne. 3 félkészen-szinte készen megvásárolható és egy letölthető került az ajánlóba.

[caption id="attachment_7767" align="aligncenter" width="435"]pappet_adventinaptar Pappet adventi naptár[/caption]

 

 

Pappet

A Pappet egy magyar papírjáték-család neve, gyönyörű, félkész játékok, amiket a gyerekek akár a szülőkkel együtt tudnak befejezni és játszani. Kartonáték, kivágós játék és rajzolós is akad. Igazság szerint a Két Egérben láttam megy egy angyalos adventi naptárat: egy igen magas angyalka papírból, sok kis zacskóval, nagyon bájos volt, de sem a Pappet, sem a Két Egér oldalán nem találtam meg sajnos, viszont ezt igen: 24 akasztható tölcsér 24 számmal, ez is félkészen kapható.

2000 Ft, itt lehet megrendelni.

 pappet_adventinaptar

 

 

Ikea

Ó, hányszor az Ikea a legjobb barátunk, mert egyszerű, funkcionális és többnyire jól kinéző tárgyakat szerezhetünk be jó áron (meg a húsgombóc miatt is meg a fahéjas csiga miatt meg a...) . Persze, hogy van tök egyszerű adventi naptár, az igaz, hogy 24 zacskóhoz mérten kicsit borsos áron.

2990 Ft, itt meg lehet nézni, kapható-e még, egyébként Vintermys ajándékzacskó néven fut.

vintermys-ajandekzacsko_ikea_adventinaptár

 

Karcsi papírboltja

Papírmánok vigyázat, ez a bolt a paradicsom, papírcsodák minden mennyiségben kaphatók, külön karácsonyi szekcióval és még pecséteket is találunk Karcsi papírboltjában. És ezt a tündéri madáretetős adventi naptárat.

 Itt megrendelhető, 2700 Ft.

madareteto_karcsipapirboltja

 

 

 

Mintamókus

Itt letölthető hópelyhes illetve rajzos számokat találtok, bármilyen felületre jól jöhet, amire papír ragasztható, köszönjük Mintamókusnak! Letölteni erről az oldalról tudjátok.

mintamokus_adventi-kalendárium-hópelyhek-300x228

Ismeritek az adventi cetlijeinket? Hisszük, hogy közös élményt adni jó és ezért összeszedtünk sok tippet, aminek örülhetnek a gyerekek és letölthető, nyomtathó formában is elérhetővé tettük, hogy ha tetszik belőle valamelyik, könnyedén tudjátok használni. Vacsora az asztal alatt vagy fényvillamosozás, sütivel lepjük meg a szomszédokat vagy karácsonyfadíszt készitünk -- ilyesmiket találtok. Ha van rá lehetőség, adjátok tovább, hátha másnak is jól jönnek a tippek!

adventi-kartyak-unneplos1

 

Letölthető adventi cetlik közös családi élményekhez tippekkel itt találhatók.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr298803824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása