ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajándékdobozok gyerekeknek letölthető sablonnal, egyszerűen

2014. december 21. - időtetrisz

A papírzacskóról már kiderült, hogy nem érdemes párszáz forintot (sem) kiadni érte: saját kezűleg is elkészíthető bármekkora méretben, és egyedileg díszíthető. Nem ő az egyetlen, elég beírni a "christmas gift box" keresést, és máris több dobozvariációt is találni. Hármat mutatunk. Közös bennük, hogy a letölthető sablonnal pofonegyszerű elkészíteni őket, és tutira a játékospolcra kerülnek.

Ezzel a dobozzal nem lehet mellélőni. Kifejezetten gyerekajándékokra találták ki, egyetlen hátránya, hogy nem túl nagy, inkább apróságok tárolására való (kivéve, ha valaki fel tudja nagyítani a sablont).

[caption id="attachment_8179" align="aligncenter" width="287"]House-Gift-Box-18 Forrás: http://www.designmom.com/2012/12/a-perfect-gift-house-gift-box/[/caption]

 

A párnadoboznak nevezett ajándékdoboz is tökéletes lehet a karácsonyi csomagoláshoz. Ebben pont az tetszett, hogy nagyon könnyű a sablon, simán meg lehet csinálni akármekkora méretben is. Itt találod.

043011_01

Itt pedig a képen látható baglyos verzió elkészítési útmutatóját:

A sima verziót pedig itt:

Ez az ajándékdoboz eredetileg a Halloween során gyűjtött édességeknek készült, de más mintával tökéletes a karácsonyi meglepetésekhez.

[caption id="attachment_8183" align="aligncenter" width="570"]treat-boxes-1 Forrás: http://www.minieco.co.uk/ghost-treat-boxes/[/caption]

 

Melyik tetszik a legjobban?

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr518803882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása