ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajándéktipp: 5 letölthető, nyomtatható játék (bábszínház, domino, kirakó, vár-sablon)

2014. december 22. - időtetrisz

Apró lehetőségek, ajándékok letölthetős, nyomtatós, ingyenes mind: dobozos bábszínház, domino, kockákra ragasztható keverhető formák kirakóhoz, öltöztetős nyúl és háztartási papírdobozokra épülő várrendszer sablonja.

 

[caption id="attachment_8204" align="aligncenter" width="600" class=" "]nyomtatható játékok nyomtatható játékok[/caption]

Domino formákkal

Fekete-fehér nyomtatóval is nyomtathó, talán érdemes kartonra ragasztani és indulhat a játék, főleg kicsiknek való. Letölthető itt.

 

1-printable-dominoes

 

Piroska és a farkas - dobozos bábszínház

Igaz, talán nem pár perc alatt lehet összedobni, de a v égeredmény csodaszép, klassz kis ajándék lehet nagyobb gyerektől is (csak akad egy, aki hajlandó összerakni. Letöltés itt.

 

little-red_thl

Kockákra ragasztható kirakó

Tündéri kirakós játékhoz papírlapok, végre lehet mire felhasználni a megunt/sosem szeretett mintájú fakockákat. Letölthető itt.

wooden-block-dolls-cherylstyle-H

Ez pedig a robotos verzió, letölteni egy színezhetőt lehet (még jobb is talán). Letölthető itt.

 

robot_mixandmatch

 

Öltöztetős nyúl

Fifi nyúl csinos francia fruska, pont egy hétre való szettje van. Cukiság. Letölthető itt.

 

fifilapinpaperdoll

 

Várrendszer

Ez a várrendszer kukoricapehely dobozából és papírhengerekből készült, teljesen újrahasznos darab. A minták letölthetők itt.

 

paper-castle-pic

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr848803884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása