ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Farsangi jelmezhez kellékek, amik később, hétköznap is használhatók

2015. január 29. - időtetrisz

Itt a farsang, fő a szülő feje, ha olyan jelmezre van szükség, ami vagy nem létezik, ezért ki kell találni vagy létezik, de olyan drága, hogy muszáj lesz valahogy házilag megoldani. Nálunk valahogy úgy alakult, hogy elő-előkerülnek a jelmez-szerű játékok hétköznap is, talán nem vagyunk ezzel egyedül, ezért most olyan kellékeket ajánlok, amik hétköznap is használhatóak lesznek és a jelmezhez is jó darabok.  eska

ESKA

Korona és varázspálca szettben ifjú hercegnőknek, tündérkirálylányoknak, cicafül-hajráf macskajelmezhez (sőt, még ördögszarvnak is megfelelő.) A tárgyak filcből készülnek, farsangra, csak úgy otthonra, szülinapi bulira, leánybúcsúra is használhatóak a koronás hajráfok. A boltot itt  és itt éritek el, többféle filcből készült szépséggel.

korona

korona_02

eska_2

 

 

barbanya

Rókaálarc és rókafarok illetve Angry Birds-maszkok, otthoni játékhoz, mese előadásához jópofa kellékek szintén filcből. Itt elérhetőek a termékek.

rokafej

rokafarok

malac

 

 

 PKinga

Állatos horgolt sapkák tömkelege, ennél egyszerűbben nem is lehetne jelmezt szerezni, innen már csak a megfelelő színű ruha szükséges és kész is a teljes farsangi öltözet, a sapkát pedig tavasszal, ősszel tovekbb tudják használni a gyerekek. A termékek itt elérhetőek.
katia
roka
beka

ateszter

Horgolt lovagsisak ifjú lovagoknak (remekül párosítható a fenti koronával, ha királylány és lovagjelmezre van szükség), ezt a sapkát senki nem fogja szó, de legalábbis mosoly nélkül hagyni. Itt kapható.
lovagsisak
ateszter_product_74370_130824102216_1

Korábbi farsangi tippjeinket itt találjátok:

idotetrisz_legojelmez8

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr888803914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása