ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

A tenger dala - rajzpályázat 6-10 évesek számára (mozijegyet is nyerhettek!)

2015. február 17. - időtetrisz

Március 5-én kerül a hazai mozikba A tenger dala c. animációs film, ehhez kapcsolódó rajzpályázat indul a blogon: rajzolják  le a gyerekek nekünk, hogyan vigyáznának a fókákra és családi belépőt nyerhettek A tenger dala című csodálatos családi rajzfilm vetítésére.
SOTS_7

A tenger dala csodálatos mese Benről és kishúgáról, Saoirse-ről, aki az utolsó fókatündér. A két testvér kalandos útra indul egy ősi, varázslatos legenda nyomában, hogy hazatérhessenek tengerparti otthonukba. A film az ír folklórból merített inspirációt: a mitológiai fókatündérek, a selkie-k a tengerben fókaként élnek, de a szárazföldön emberré válnak. Tomm Moore (Kells titka) rajzfilmjét Oscar-díjra jelölték a legjobb animáció kategóriában, a zenét szerző Bruno Coulais pedig Césár-jelölést kapott.
"TESTVÉREM, A FÓKA"
Szeretitek a fókákat? Fontosnak tartjátjok, hogy óvjuk ezeket a szeretetre méltó uszonyos tengeri emlősöket, hiszen közös élőhelyünk a Föld bolygó?
Rajzoljanak a gyerekek, és családi belépőt nyerhettek A tenger dala című csodálatos családi rajzfilm vetítésére. A filmet március 5-től vetítik a mozik. A film facebook-oldalát kérjük, hogy lájkoljátok, itt egyébként további anyagokat is találtok.

Beküldési határidő: február 24.

Ide küldd a lefotózott vagy beszkennelt rajzodat: idotetrisz@gmail.com
A három legjobb rajzot 4 személyes családi belépővel díjazzuk.
Jó alkotást!
 
SOTS_1
SOTS_12
SOTS_11
SOTS_1

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr638803938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása