ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ezeröcsi // bringázós anya-lánya napok a Balaton körül

2016. június 20. - sugarcandy

Korábbi vendégposztolónk, Barbi arra vállalkozott, hogy naponta ír majd nekünk posztot arról, hogy zajlik egy Balaton körül bicajozós hét 9 éves lányával zölden, spórolósan, sokféle lehetőséget használva. Köszönöm, hogy az Időtetriszen olvashatjuk a kalandokat!


ezerocsi.jpg

Június 22. és 28. között a Balaton körül biciklizünk 9 éves lányommal. A tervünk az, hogy ezen a héten keveset vásárolunk, kevesebb szemetet termelünk és így kevesebbet költünk, mint egy sima nyaraláson.

Hogy miért?

 

Mert kíváncsiak vagyunk, hogy mik azok a dolgok, amikről könnyen lemondunk, és mik azok, amelyekért csak a kezünket kell kinyújtanunk. Szállunk majd meg campingben, egyházi szálláson, ismerősnél és barátnál, hogy a szállás költségén is spóroljunk, de a vállalás lényege, hogy ezen felül ételre, italra, szórakozásra – életre napi maximum 1500 forintot költünk.

Mi fér bele 1500 Forintba a Balatonnál?

 

Pl. 3 lángos. Vagy ugyanannyi sör. Egy ebédmenü. Egy felnőtt és egy gyerek múzeumbelépő. Másfél kertmozijegy Csopakon. És mi mit szeretnénk beletenni? A kettőnk enni- és innivalóját (reggelit, ebédet és vacsorát), fürdést, bringázást, napozást, beszélgetést, kiállítást, templomot, látnivalót, meccsnézést, váratlan dolgokat, zenét, kihívásokat, élményeket, meg mindent. (A nehézségek és összezördülések valószínűleg jönnek majd maguktól). Ha érdekel, hogy hogyan alakulnak a napjaink, mégis mire elég, vagy mit tud hozzánk tenni ez a szűkös keret, kövesd bejelentkezéseinket itt az Időteriszen, ahol minden este megírjuk és megmutatjuk a nap történéseit.

Barbi

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr118822890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása