ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Origami: 3 cuki papírbútor babaházba, íróasztalra

Fiókos kisszekrények és billenős papírszemetes

2016. augusztus 05. - sugarcandy

Origamizni a bedobott reklámújságokból is lehet (legalábbis a kezdő szakaszban még ne nézzük meg a gyönyörű origamipapírok árát...), a videókból manapság elég könnyen tanulható is. Most három kisbútor videója következik.
origami-rubbish-bin-instructions-03.jpg

 

 

Ha épp kifogytunk az ötletekből vagy csak nyugalmas programot szeretnénk, az origami szinte mindig jól jön, feltéve, hogy minimális érdeklődés tanúsítanak iránta a gyerekek - a korábbi állatos origamis posztban csupa olyat találtok, amit könnyen és gyorsan meg lehet tanulni, a könyvjelzős is elég aranyos és szintén nem nehéz -, papír szinte bárhol akad, érdemes néhány újságot megtartani és kitapasztalni, melyik a legjobb hajtogatáshoz.

 

Billenős tetejű papírszemetes: a babaházban biztosan jól fog mutatni, s ha együtt dolgozunk rajta a gyerekekkel, remélhetőleg meg is becsülik. 

 

Fiókos tárolók: radírdarabok, ceruzavégek, játékok apró kellékei, hajgumik, gumikarkötők, stb. - megannyi apróság, amik a gyerekszobák sztenderd darabjai. Milyen jó lesz ezekben elsüllyeszteni a 

 

 

Kép forrása: Paper Kawaii

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr138901760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása