ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Élmény ajándékba: 4 tipp

2016. december 23. - időtetrisz

Élményt ajándékba! Ha már megvan minden vagy tárgyak helyett/mellé valami mást is keresel másoknak, magadnak, íme néhány különleges lehetőség.

untitled_design_3.png

Scent Poetry

Ha keresed az illatod vagy előszeretettel ismerkedsz parfümökkel, a Scent Poetry illatkalandtúrája abszolút különleges élmény lesz, spékelve kultúrtörténeti érdekességekkel, bolyongással a parfümök titokzatos világában.

illatkalandtura.jpg

makerspace.hu

Egy kis holdjáróra lenne szükséged? Kipróbálnád a digitális hímzést? Netán robotot építenél? A makerspace.hu közösségi alkotóműhelyben mindez lehetséges, lézervágótól 3D printerig különböző gépek segítségével itt aztán tényleg valóra lehet váltani az álmokat.

littlebits_1.jpg

 

 

Apacuka Ceramics

A workshopokon saját kerámiádat készítheted el, különböző formák és minták tömkelege vár. A workshopok elég gyorsan betelnek, most már online is tervezheted az elképzelt edényed.

2h0_9731.jpg

 

re+concept

Készíts újrahasznosított alapanyagból táskát a Medence workshopján, többféle modell és rengeteg minta vár, hogy a táskád olyan legyen, amilyet te szeretnél.

medence_4ff3ffc2d4732.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr2812069155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása