ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Hajtogatom, hajtogatom... De tudok igazán hajtogatni?

2012. május 20. - időtetrisz

A szennyes és a mosott ruha mennyisége egyre csak nő, csak nő és mindig exponenciálisan nő, ördögi kör, mert az újabb büfikorszak a felnőtteknek is négyszer annyi szennyessel jár. A minap kimenőm volt este és a felszabadult császkálás közben azt vettem észre, hogy  kis világos hányás virít a sötét dzsekimen és hogy tulajdonképp aznap már 3 pólót is elhasználtam, de sebaj, mert majd a mosógép megoldja. (És akkor itt és most megragadnám az alkalmat, hogy javasoljak: ha valaki sejti, hogy néhány éven belül gyereke, gyerekei lesznek és aktuális a mosógépcsere, 7 kg-nál kisebb max teherbírásút meg se nézzen, de tényleg.

polo

 

A ki-be pakolás persze szinte mindegy (mert egy nagy semmi ahhoz képest, hogy anyáink még kézzel dörzsölgették a nem csak pisis pelenkát), de ott van a szárítás - és igen, a szépen teregetés is egy tanulandó műfaj, mert a vasalás megspórolása többszörös energianyereség - és aztán, a mumus, hajtogatás, mert mégse lehet mindent bevágni a szekrénybe - pedig néha de jó - hiába nincs meg utána semmi sem soha. És akkor íme, egy kis segítség, turpisság, idő- és energiaspórolás, profizmus és jóleső rend lehetősége a gardróbban. Tádám, tekintsük meg és gyorsan tanuljuk el az isteni Martha Stewarttól a villámgyors és nagyon egyszerű pólóhajtogatást.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr238802238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása