ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő (október 6-7.)

2012. október 05. - időtetrisz

Aktuálisan több programsorozat is folyik egyszerre, mégpedig: az Országos Könyvtári Napok még a hétvégén is tart, programok 0-99-ig: találkozás irókkal, költőkkel, bábszínház, előadás, meseolvasás, kézműves foglalkozások. Vasárnap állítólag minden könyvtár nyitva lesz, ráadásul a FSZEK-ben  Avasárnap megbocsátás napja, azaz vissza lehet vinni a már pénzbüntetés könyveket és nem kell fizetni (ha még nem indult eljárás). Még zajlik az Állatszeretet fesztivál is a Fővárosi Állatkertben, most kicsit más a szemszög: a felelősség, amivel tartozunk imádott kis lényeink iránt. A múlt héten is előkerült, de szerencsére még tart, itt lehet keresni a gyerekprogramokat a Design Héten.




Szombat:

Családilag is részt lehet venni a hogyan kössük össze a Szépművészetit és a Műcsarnokot közösen készített alkotásokkal, kapcsolódva a Mi a magyar? Kortárs válaszok c. kiállításhoz. Ingyenes!

Teljesitménytúra:
Szervezett túra kezdőknek és profiknak: a táv 7 km és 50 km is lehet, Felsőörsről indul, az ellenőrzési pontokon finomságokkal várják a túrázókat.


Vasárnap:

Ki ne szeretné Kipp-Koppot, főleg, amikor folyton csillogó, melegbarna gesztenyék gurulnak mindenfelé... Belépő: 1100 Ft.


Mesemúzeum (vasárnap 10-13h)
Hurrá, épp egy hete megnyílt a Mesemmúzeum, ahol kiállítás, műhely, persze meseolvasás és megszámlálhatatlan foglalkozás várja a gyermekeket. Végre ilyen is van. Belépő: 400 Ft/gyermek, 600 Ft/felnőtt, családi kedvezmény számos variációban létezik (hát ez is milyen figyelmes dolog).


És egy kis beharangozó, egy jövő heti program: hétfőn indul a Nemzetközi Babahordozás Hete, programok itt (országos).

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr548802494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása