ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, október 19-21.

2012. október 19. - időtetrisz

Nagyon hosszú ez a hétvége, mindenfélére jut idő, kint is, bent is érdemes nézelődni, a benti programokat lentebb, napra bontva találjátok, ám van néhány jolly joker is csokorba gyűjtve, ha kinti mocorgáshoz jönne a kedv, szuper hely ehhez a a Libegő, a kisvasút, a Vasúttörténeti Park, a Bringóhintó és az Állatkert a Margitszigeten. Különlegesség: 23-án nyitva áll az Operaház, idegenvezetéssel, koncertekkel, balettel várja a nagyérdeműt, szuper alkalom arra, hogy ne rögtön valami hosszú darabbal sokkoljuk gyermekünket.

Szombat

Millenáris, 12.30-13h
Mocorgó - Bábos gyermektorna
Mozgásfejlesztés mesével, irtó helyes bábokkal 4-10 éveseknek, a Hol-Nap egész hétvégés programsorozatának részeként, jegyárak itt.

Művészetek Palotája, 11h
Utazás Symphoniába: Fafúvósok
Az aktuális utazás témája a fafúvós zeneszerszámok működése, főleg Mozarton keresztül fogják vizsgálni ez alkalommal. Belépő: 1000 Ft/fő.

Mesemúzeum, 14h:
Könyvdoktor
Kedves kis mesekönyveink bizony ha már sokat vagy legalábbis jó erőset láttak, szétesnek, szerencsére itt a könyvdoktor, aki most segíteni próbál, Zorka, a restaurátor várja a kicsiket.

Vasárnap

Művészetek Palotája, 10h:
Az igazi jolly joker, mert bármilyen korú gyermek(ek)et lehet vinni, van zene, bábozás, kreatívkodás is és ráadásul az egész ingyenes.

Millenáris, 11h:
Jazz rajongó a gyermekem?
Hajós András és a Modern Art Orchestra hihetetlen profizmussal mindenkit bevon a dalszerzésbe, közben bemutatja a big band működését és a végére kész a dal meg a rekeszizmunk is, a véget nem érő röhögés garantált. Belépő: 1000 Ft/fő, családi belépő 3200 Ft (két felnőt, 2 gyerek).

Erzsébet tér, 8-17h:
Nagy Budapesti Kultúrzsibi
Gigantikus bolhapiac reggeltől estig, a kiírás szerint még árusnak is lehet jelentkezni.


És egy kis előzetes a jövő hétre, 26-án este héttől tömegesen töklámpásosat lehet játszani a Margitszigeten, igaz, ez már egy kicsit későn van, de mindent visz a sok imbolygó lámpa látványa, végre kicsit később fekhetnek a gyerkőcök és közelebbről is megnézhetik a sötét estét.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr298802530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása