ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vasalás nélkül: a gumis bébilepedő

2012. november 20. - időtetrisz

Hajtogatni sem épp egyszerű ezt a hihetetlen furcsán tekergőző anyagot, teljesen gyűrötten pedig még inkább elszomorító látvány tud lenni (beállítottság kérdése is persze: a tök mindegytől a reggeltől estig tartó vasalásig minden van, szerencsére az újdonsült szülő elég hamar rájön, mi lesz a jó neki).

Itt jön a tipp: ha a rácsos ágyra feszítve szárad, nem szükséges vasalni (naná, hogy nem úgy fog kinézni, mintha vasalva lenne, de szebb lesz, mintha szárítón lógott volna).

(És persze egész kicsiknél nem csak a gyűrődésmentessége fontos, hanem a fertőtlenítés miatt. Ráadásul:  nem kell mindent kivasalni, ezt Vekerdy Tamás is jól megmondta.)

Témába vág:  Harisnyából leggings Cipőfűző – kötés nélkül Varrás nélkül: gyerekruha-kiegészitők Profi, villámgyors pólóhajtogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr958802610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sneci 2012.11.20. 15:57:18

Vekerdynek igaza van, még soha nem hallottam olyan kisbabáról, aki azért betegedett meg mert az anyukája nem vasalta ki a lepedőjét, ne adj isten a bodyját. (egészséges, nem koraszülött babákról beszélek) Az egész csecsemőkori vasalás még onnan jön, amikor az anyák lavórban mostak, kézmeleg vízzel.
süti beállítások módosítása