ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ingyenesen nyomtatható álarcok farsangra #2

2013. január 23. - időtetrisz

Néhány hét és itt a farsangi időszak, ami sok esetben nem kis munkát jelent a szülőknek. Összegyűjtöttünk, néhány ingyenesen letölthető és nyomtatható farsangi álarcot, hátha kicsit megkönnyítjük az ünneppel járó alkotós feladatokat. Van itt minden, az egyszerű állatfiguráktól kezdve a díszes lepkén át Csubakkáig.


Kezdjük a sort a klasszikus farsangi verziókkal. A printpicnik és a Color book masks oldalról több méretben is letölthető álarcok abszolút ebbe a kategóriába sorolhatók.  Hasonló, de mégis más a Skiptomylou és a Growing together kislányoknak való álarca, vagy a Children Inspire Design uniszex indián maszkja. A letölthető álarcokkal van még egy kis feladata a gyerkőcnek, színezni és díszíteni is kell őket, amihez szintén kaphatunk itt segítséget.




Szintén ad még színeznivalót (de ha nem akarjuk, színesben is letölthető mindegyik) a Sparklebox. Itt a bogártól és a csigától kezdve a tanyasi állatokon át a vadállatokig bármilyen arcjelmezbe bújtathatjuk a gyereket. Bár ezeket elsősorban szerepjátékhoz találták ki, a farsangi időszakban is tökéletesek, külön pozitív, hogy később is felhasználhatóak. Ilyen a Classroomjr is.




A fiúknak és a lányoknak is ajánlható a Hellokids színezhető/díszíthető álarcai, mert van robot, margaréta és napocska is. Mindenki találhat magának valót.


Utoljára hagytuk a legjobbat: a Squidoo oldalról nemcsak állatok, kiszínezhető lepkearcok, hanem az egész Star Wars szereplőlista is letölthető és nyomtatható, ez esetben csak színesben. Bármelyik verziót is válasszuk, érdemesebb egy vastagabb papírt választani vagy a vékony papírt egy rugalmas kartonra ragasztani, hogy jobban bírja a gyűrődést. Jó jelmezkészítést!

Témába vágnak:
Letölthető álarcok még
Nyomtatható papírváros
Nyomtatható móka

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248802758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása