ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére, március 2.-3.

2013. február 28. - időtetrisz

Úgy tűnik, imáink meghallgattattak: megérkezett a tavasz! Strapabíró cipőket tessék előkaparni és irány a legközelebbi erdő, rét, domboldal stb., mindenki töltődjön napfénnyel, friss levegővel, az ébredező természet látványával. A maradék időre ajánlunk néhány budapesti családi programot, pl. a Puskinban szombat és vasárnap is Mazsola és Tádét lehet nézni, előbbi nap a vásznon, utóbbin pedig a Fabula Bábszínház előadásában.

Mazsola és Tádé hétvégéje a Puskin Kuckóban


Szombat:

Millenáris, 9h:
Oviparádé - ismerkedés a budapesti alapítványi- és magánóvodákkal, elég jó, hogy nagyjából mindegyik képviselője egy helyen lesz, egy nap alatt le lehet zavarni az érdeklődést, keresgélést. Persze ingyenes.

Puskin Kuckó
Legkisebbek Mozija: Mazsola és Tádé - folyton mufurc, zöld Mazsola, örökké kedves, tündéri Manócska - ki ne emlékezne Bálint Ágnes furcsa párosára. Most 9 részt vetítenek a bábfilm-sorozatból.

Két Egér, 11h:
Színes Egér: Dinós foglalkozás - Dinómánok, figyelem, Berg Judit két időutazó dinójának megrajzolója,  Kőszeghy Csilla segít mindenféle dinós ügyekben, még pólót is lehet festeni. Szóval, Trikó és Nyamm minden mennyiségben, ne hagyjátok ki!


Vasárnap:

Mesemúzeum, 11h:
Szerelemcsütörtök, dobszerda - Korzenszky Klára koncertje (a Makám zenekarból ismerhetjük őt), mesével átszőve, ismerős hangokkal, szövegekkel és interaktívvá is válik a buli. Belépő: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft.

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, 11h:
Karmesterjáték Gyerekembereknek - Hulladékból, szedett-vedett tárgyakból készült hangszereketlehet a Bélaműhely Könnyűzenekar segítségével megismerni, pl. lesz Hangburger, Kormánytilinkó nevű hangszer is.  Belépő: 900 Ft, 6 éven aluliaknak ingyenes.

Púder Színház és Galéria, 11h:
Fabula-túra  - zenés mese Hangyával, fél pár zoknival, fuszeklivel és még ki tudja, kiféle-miféle csodákkal. Belépő: 1000 Ft (500 Ft lefogyasztható).


A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr328802842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása