ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (április 13.-14.)

2013. április 11. - időtetrisz

Mindjárt jönnek a hétvégi programok is, de  ma különleges nap van: a költészeté. Ennek örömére egyrészt olvassatok együtt sok jó verset a gyerekekkel (máskor is!) és ez alkalomból íme egy játék: a Pagony oldalán egy Friss tinta! a nyeremény a helyesen válaszolóknak -- vagyis egy kortárs gyermekverseket tartalmazó, tematikusan rendezett, jobbnál jobb versekkel teli antológia. Április 14-ig lehet játszani érte. Programok pedig lentebb.


Szombat:

PeCsa, 8-14h:
Bolhapiac -- Rég ajánlottuk, mert kutya hideg volt, de most aztán nincs mese, lehet menni bolházni és alkudozni a fontosabbnál fontosabb tárgyakra. Babakocsival nem annyira klassz, az igaz. Másnap Baba-Mama börze ugyanitt. Belépő: 150 Ft, 16 éves korig és 70 év felett ingyenes.

A38 Hajó, 11h:
MeseMuzsika a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusokkal -- Ismeretterjesztő zenés-mesés programsorozat indul a hajón, szombat délelőttönként lehet majd részt venni és elmélyedni a klasszikus zene rejtelmeiben Berecz András és Szőke Szabolcs vezetésével, ez alkalommal Húrok hangjai címmel. No és egy jó kávé a teraszon, egyszerűen pazar. Belépő: 1000 Ft, 14 éves kor alatt 500 Ft.

Klebersberg Kultúrkúria, 15h:
Kézműhely: origami -- időnként mi is ajánlunk hajtogatós mókákat, videóról is tanulható, de sokat tud segíteni egy élőbemutató, oktatás is, itt most ilyen lesz. Belépő: 500 Ft.


Vasárnap:

Mesemúzeum, 11h:
Mesés óra -- Gregus László ad választ rengeteg mesés kérdésre, sőt, egy királyfiról is szól majd, aki nem ismert egyetlen mesét sem. Belépő: felnőtteknek 600 Ft, gyerekeknek 400 Ft, kedvezményekről itt.

Púder, 11h:
Babos Bábos bábelőadás -- Szutyejev klasszikus meséit bábozzák a bábozók, aztán cica álarcot lehet majd készíteni. Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), három gyerek esetén 3000Ft (2100Ft lefogyasztható).



Mezőgazdasági Múzeum, 10-17h:
Meghökkentő jelenségek - Érzékszervek -- az interaktív kiállításon rengeteg választ kapnak arra az ifjabbak, hogyan és miért is úgy működik a szaglás, a tapintás, a hallás, az ízlelés és a látás. Tapasztalt szülőtársak szerint olvasni tudó gyerekekkel érdemes nekivágni. Belépő: 1450 Ft, gyerekeknek 1250 Ft, családi belépő 4950 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr698802990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása