ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Játék nulla előkészülettel #4: A szortírozós, rendszerezős

2013. június 05. - időtetrisz

A mivel kössem le a gyereket értelmesen, ingyenesen, gyorsan, egyszerűen, otthon jellegű igényekre adhatnak nagyszerű alternatívát ezek a nulla előkészületes játékok. Ehhez a mostanihoz csak néhány tároló kosárkára (doboz, bármi) és mindenféle olyan apróságra van szükség a lakás minden szegletéből, amelyekkel őgyereksége valamilyen szinten már találkozott. Érdemes végigszaladni a különböző helyiségekben. Ha megvannak a tárgyak, jöhet a szortírozás, rendszerezés. Megbeszéljük, melyik mire való, melyik tárgyak passzolna össze és miért, hogyan szoktuk használni, mire lehet még jó. Mi elég jól elszórakoztunk....

Nálatok mi kerülne még a kosárba?
További nulla előkészületet igénylő mókák itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr838803040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hard_cyclone 2013.06.05. 15:15:55

Szia. Nagyon jó kis ötletek vannak itt a blogon. Én is hasonlókat gyűjtögetek folyamatosan. Párat innen is elmentek magamnak, ha nem probléma? A nagyobbik fiam imádja az SK játékokat :).

puszedli 2013.06.06. 15:17:26

probléma? dehogy, hisz, azért is mutatom be, hogy mások is használják! örülök, ha tetszik! puszedli
süti beállítások módosítása