ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Fürdőcsalogató: fogd ki a halakat!

2013. október 03. - időtetrisz

Nálunk néha komoly imádságokat kell bevetni, hogy őfelsége hajlandó legyen legalább belépni a fürdőszobába, és akkor a vetkőzésről még szót sem ejtettem. A dekorgumiból készült építős játék meglehetősen sokat segített a probléma orvoslásában, de hosszabb távon mindig újabb és újabb érvek, vagyis mókák kellenek a fürdős projekt sikeréhez (vagy legalább ahhoz, hogy ne meneküljön ki gyorsan a másik ajtón). Nálunk tegnap ez segített, akár már ma is bevethetitek a 2 éves körüli korosztálynál.



„Gyere, nézd meg, színes halacskák vannak a fürdőkádban, fogjuk ki őket” mondtam, mire ő rohamléptekben futott a fürdőszobába. Félsiker. A játék lényege, hogy a halakat (kupakok) ki kell halászni a rögtönzött horgászbottal, jelen esetben egy szedőkanállal.


A móka tetszés szerint nehezíthető, a halak és a horgászbot variálásával (pl. kisebb kanál, villaszerűség, valami lyukas közepű „hal”, amit nemcsak egyszerűen kimerni kell, hanem bele kell akasztani a „horgot”.
Fürdésre fel!

Nálatok is bele kell imádkozni a gyereket a kádba?


Témába vágó posztok

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr998803246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása