ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi program a hétvégére (október 26.-27.)

2013. október 24. - időtetrisz

A mostaninál csodásabb indián nyarat elképzelni is nehéz, ezért még mindig a kimozdulás a legjobb program, lehetőleg valami szinpompás erdőben, domboldalban avart rúgni, terméseket gyűjteni stb. Persze azért most is ajánlunk pár budapesti programot és jelezzük itt is, hogy az Állatkertben jövő héten a 14 év alattiaknak a belépés ingyenes lesz, a várható tömeg ellenére is elég vonzó az ajánlat.

 

[caption id="attachment_2650" align="aligncenter" width="213"]Borka Mumusföldön. Fotó: Kállay-Tóth Anett, forrás: Átrium Borka Mumusföldön. Fotó: Kállay-Tóth Anett, forrás: Átrium[/caption]

Millenáris, 10h:
Szombat:

Kaláka-koncert

Ismerkedjünk a vidékkel cimszó alatt fut a program az egésznapos program, mi leginkább a 11h-kor kezdődő Kalákát ajánljunk. Ja, és ingyenes.

 

Mesemúzeum, 11h:

Krumplibúcsú

Hogy mi mindent lehet kezdeni a krumplival, az itt biztos kiderül, a krumplinyomdázás meg a képregény rajzolása elég izgalmasnak tűnik. Belépő: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft, családi kedvezményről itt.

 

A38 Hajó, 11h:

MeseMuzsika

Folytatódik az ismeretterjesztő zenés-mesés programsorozat a hajón (havonta egyszer, szombat délelőttönként lehet részt venni és elmélyedni a klasszikus zene rejtelmeiben). Ez alkalommal Brahms: 5. magyar tánc és Kodály Zoltán Magyar rondója művével ismerkedhetnek a gyerekek Szőke Szabolcs és Ilyés Szabó Anna segítségével.  Belépő: 1000 Ft felnőtteknek, 500 Ft gyermekeknek. A limitált férőhely miatt előzetes foglalás szükséges október 25-ig.

 

 

Vasárnap:

Átrium Film-Színház, 11h:

Borka Mumusföldön - avagy ki nem akar Mumus lenni?

Az áltlagosan rosszcsont, bár szokatlanul focikapitány Borka - talán büntetésből? - Mumusföldre kerül, szerencsére egyáltalán nem akar ott dekkolni, ezért hazaindul. Zenés-bábos játék 6-99 éveseknek. Belépő: 1200-1500 Ft.

 

Művelődési Szint, 15h:

Játékcsere

A program neve igen beszédes, tényleg játékokat lehet csereberélni. Kéretik tiszta, jó állapotú játékokat hozni, a csere alapja egy darab lesz mindenféle kategóriák nélkül. Ha valaki nem talál megfelelőt magának, semmi gond, kap a sajátjáért kupont, amit legközelebb is felhasználhat - elvileg havi rendszerességű a program.

 

 

3K - Kaszásdűlői Kulturális Központ, 16h, 17h:

Kucok Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt - Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetőjének projektje. Belépő: gyerekeknek 1200 Ft, kisérőknek 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr598803262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása