ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (november 30.-december 1.)

2013. november 28. - időtetrisz

Újabb hétvége, újabb programcsokor, de ne feledjétek, kedves szülők, hogy vasárnap már advent első napja, ha előbb nem is, szombat este fektetés után még neki lehet állni, rengeteg tippel készültünk, itt találjátok az anyagainkat. Persze gyakorlatilag bármerre indulnánk, mindenhol lesz egy adventi kézműves készülődés.

 

[caption id="attachment_3941" align="aligncenter" width="500"]Bohócok a Láthatáron: Az Űr-Zűr Bohócok a Láthatáron: Az Űr-Zűr[/caption]

SZOMBAT:

 

Kolosy tér, 10-15h:

Betlehemépítés

Ha még nem láttunk ilyet, akkor érdemes megnézni, részt venni, mert remélhetőleg életnagyságú lesz a Betlehem. Csak ne fagyjunk meg odakint!

 

Thália Színház, 15h:

Az Űr-Zűr

Zenés-táncos-nevettetős, részint klasszikus "bohóckodás": a kedves ifjú közönség garantáltan pukkadozik, amíg segít a Földre érkezett űrlényeknek a hihiméter megtöltésében (itt tudtok belenézni). A Bohócok a Láthatáron-társulat előadása.

 

Kiscelli Múzeum, 10.30:

Adventi készülődés

Félórás kincskeresés után szaténszalagokból készülnek a szebbnél szebb apróságok: fülbevaló, képeslap, diszek. Belépő: 700 Ft, családi jegy 2100 Ft (szülők és az összes gyerek).

 

VASÁRNAP:

 

Puskin, 10h:

Micimackó Nem a Micimackó kalandjait láthatjuk (amelyiknél Sinkovits a mesélő), hanem a tavalyelőtt készült új rajzfilmet, de azért mégis, Micimackó. Helyárak itt.

 

Művelődési Szint, 15-19h:

Cserebere

Minden hónap első vasárnapján cserebere (ruha, könyv, növény, kiegészitő, játék) a kérés az, hogy mindenki jó állapotú darabokat hozzon. A cserebere mellett most kupakokból tudtok kézügyeskedni. Belépő-jellegű adomány: 300 Ft.

 

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, 16h:

Palya Bea: Altatok  

Palya Bea hipnotikus erejű éneklése hihetlen vonzó tud lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. blagger pl. varázsdalt kreált a Nem félek, nem félek-ből. Elővételben és kőbányai nagycsaládos kártyával 1300 Ft, a program napján 1600 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr188803334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása