ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Testvérajándék: nyaklánc pillecukorból

2014. július 29. - időtetrisz

Egy tündéres könyvben olvastuk, a kislányomat azonnal megihlette: gumicukornyaklánc-fűzés. Mivel épp közeledett a húga szülinapja, azonnal megszületett az ajándékterv.

Gumicukor helyett végül pillecukor lett. Bár talán jobban ragad, mint a gumicukor, látványosabb is és könnyebben fűzhető a bumszli ujjacskákkal.

Az eredmény, meg garantálom, nem sok ruhát fog öszeragacsozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr778803706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanna Kincses 2014.08.18. 21:06:28

Az ötlet (nyakláncfűzés) jó, de NE gumicukorból! Mielőtt bárki édességet, cukrot, csokoládét ad gyerekének, érdemes informálódnia: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11048/a-cukor-karos-hatasai http://www.napfenyes.hu/eletmod-gyogyitas/taplalkozas/cukor-edes-mereg És akkor még a hozzáadott adalékanyagokról, E-számos élelmiszeripari vegyületekről, transzzsírokról nem is beszéltünk. Véleményem szerint tudatos, felelős, saját és gyermeke egészségét szem előtt tartó szülő nem ad ilyesmit a gyerekének.

Hanna Kincses 2014.08.18. 21:06:50

Az ötlet (nyakláncfűzés) jó, de NE gumicukorból! Mielőtt bárki édességet, cukrot, csokoládét ad gyerekének, érdemes informálódnia: webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11048/a-cukor-karos-hatasai napfenyes.hu/eletmod-gyogyitas/taplalkozas/cukor-edes-mereg És akkor még a hozzáadott adalékanyagokról, E-számos élelmiszeripari vegyületekről, transzzsírokról nem is beszéltünk. Véleményem szerint tudatos, felelős, saját és gyermeke egészségét szem előtt tartó szülő nem ad ilyesmit a gyerekének.

blagger 2014.08.18. 21:52:02

Kedves Hanna, szerencsére nálunk e téren olyan jól sikerült a nevelés, hogy noha ácsingóznak utána a gyerekek, és láncot fűznek egymásnak belőle, amikor végre megengedem, hogy a közelébe férkőzzenek, mégsem eszik meg, mert tényleg annyira de annyira gusztustalan. Épp a héten dobtam ki a fűzés utáni majdnem tele zacskót. Ha meg más gyerekek szeretik, akkor szerintem egy évben egyszer lecsúszhat, túlélik :). Különben az általad jelzett szemlélet természetesen nálunk is alap (figyeld a posztjainkat, pl egész gyűjtemény olvasható a cukor nélküli édességekből: http://idotetrisz.cafeblog.hu/cimke/cukormentes-edesseg/)
süti beállítások módosítása