ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Natúr dekor: ajándékkísérő, karácsonyfadísz kartonból és sima csomagolóból

Fehér filc, néhány lyukasztó, olló és barna papírok az alapanyagok

2016. december 16. - időtetrisz

Natúr csomagoláskiegészítők néhány alapanyagból, az ajándékkísérő karácsonyfadísszé válhat később. Gyerekekkel is érdemes belevágni, sőt, egész biztos csodás ötleteik lesznek formák, minták, feliratok ügyében

20161216_082424.jpg

Kartonból, barnacsomagolóból készültek ezek az ajándékkísérők, a csomagolót bármelyik papírboltban árusítják, karton jó esetben van is otthon, benne van az újrhasznosítás is. Ahogy mimimo korábban ajánlotta, a tetra pak dobozok ezüst belseje is csodás lehet ugyanerre a célra.

20161216_082621.jpg

Az Edding chalk marker (folyékony krétamarkert) a kartonra is gyönyörűen fog (egyébként üvegre, tükörre is használható, később letörölhető), nem koszol, nem festékez össze mindent. Ma már nagyobb papírboltokban, hobbiboltokban többféle ilyen filcet is lehet kapni, nem nehéz beszerezni. Azoknak a gyerekeknek már a kezébe lehet adni, akik értik, hogy egy picit nem árt vigyázni a felületekre. 

20161216_082502.jpg

Kellemes készülődést, szép, meghitt pillanatokat!

 

 

>>> KARÁCSONY TÉMÁJÚ TOVÁBBI POSZTOKAT ITT TALÁLSZ

 

 ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆ 

Ha tetszett a poszt, kövesd a Facebookon is az Időtetriszt!

Megjelenés, hirdetés, játék ügyében kérlek írj az idotetrisz @ gmail pont com címre.

Follow my blog with Bloglovin

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6412051289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása