ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Termelői tej árusítóhely a közelben

2012. június 15. - időtetrisz

Tudod, hogy hol van a közeledben kimért tej? Olyan igazi, aminek van föle, és érdemes altatni is? Ja, és amelyik gyakran olcsóbb, mint a zacskós, dobozos? A házunktól 400 méterre van egy árusítóhely, csak pont olyan irányba, amerre másfél évig nem jártam. Most már járok. Eleinte a szomszéd műanyag palackját, most helyes kis üvegeket lóbálva megyek.

retronetwork.hu

Szóval, ha érdekel, érdemes körülnézned,  hogy a közeledben nem lapul-e valahol egy automata vagy nem bukkan-e fel hetente egyszer - kétszer egy mozgóautó. A Tudatos vásárló oldalán fel van sorolva egy csomó árusítóhely, de én kapásból tudtam olyat, amiről az a lista nem tud. Érdemes tehát végigböngészni az EtyekTej listáját, amit nyilván mindig aktualizálnak, és ezt a tejautomata térképet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr348802280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása