ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Néhány kence Lukréciától, ahogy azt a Zöldkrajcáros Fesztiválon készítette

2012. augusztus 24. - időtetrisz

Már esett szó Lukrécia kencéiről, most egy kedvcsináló következik, ezeket a Zöldkrajcáros Fesztiválon lehetett vele elkészíteni. Abszolút egyszerűek, nagyon kevés alapanyag kell, kezdésnek nagyon jó bármelyik és még a napozási kellékek is aktuálisak egy darabig. Lukrécia pedig egy tünemény, segítőkész, lelkes, folyton mosolyog és jó vele beszélgetni.



Itt találhatóak Lukrécia receptjei. Ott helyben a napolajat, majd az arckrémet készítettem el. A napolaj inkább felnőtteknek és azoknak való, akiknek nem ég meg könnyen a bőrük, az arckrémmel pedig  az helyzet, hogy egyáltalán nem vizes, tehát inkább olyan bőrtípusra megfelelő, amelyik a zsiros krémet szereti, másik lehetőség, hogy csak este használjuk. Itt a hétvége, lehet ügyködni, ráadásul, ha minden igaz, most is ott lesz a fesztiválon, tessék megkeresni és kutyulni!


A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr128802418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása