ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajánló: Végre mozi! Gyerünk a babákkal a Kinoba!

2012. szeptember 21. - időtetrisz

Az Egy csók és más semmi (1941) című operett filmváltozatában hőseink a Hallod-e Rozika, te... kezdetű slágerre azért zendítenek rá, hogy elaltassák/megnyugtassák a csengőszóra felsíró bébit. Az Eisemann-nóta címzettjéhez hasonlóan mostantól mi is ígérhetjük az egészen kicsiknek, hogy moziba visszük őket: sok hasonló, nagy sikerű külföldi próbálkozás után Budapesten is babás vetítések, a Kinoban.

Romantikus vígjátékokat, bababarát (diszkrét hanghatások, félhomály), de 12 év felettieknek szóló filmeket lehet így megnézni, max. két felnőtt plusz gyerek felállásban, anélkül, hogy a nézőtéren uralkodó hangzavar, rágcsálás és mászkálás miatt bárkit is kiküldenének a teremből. A vetítések csütörtökönként, délelőtt 11 órától kezdődnek, felnőttenként 800 forintba kerülnek, a bébiknek ingyenesek. Szívfájdalom, hogy csak 1 év alattiakkal látogathatók, de így is bizonyára sokaknak bejön majd az, hogy végre gyerekkel is pálya a mozi, még ha nem is fog éppen „csókolózni minden emberfia”.
És aztán lassan célba lehetne venni valamivel az 1-3 évesek szüleit is...

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr528802454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sugarcandy 2012.09.25. 00:09:43

Valami ilyesmi keretéban láttam a Babákat a Művészben, döbbenetes és felejthetetlen élmény volt, ahogy a kicsik felmásztak a vászonhoz és tapogatták a náluk sokszor nagyobb kétdimenziós társaik mozgóképét.
süti beállítások módosítása