ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Áttörés a gesztenyerögzítésben – dugóhúzó helyett

2012. október 02. - időtetrisz

A gesztenyefigurakészítés  történetében tavaly egészen új dimenziók nyíltak. A kissé szerencsétlenre sikeredett fogpiszkló csontú csáléságokat felváltotta az a gesztenyevilág, amelyet ragasztópisztollyal varázsoltunk percek alatt: bunkereket építettünk, embereket, fákat, lovakat, jelzőtáblákat, autókat teremtettünk... A ragasztó jól rögzített, és új formák tervezésére sarkalt.  Sajnos nem fényképeztem le, pedig nyár elejéig díszelgett a gyerekszobában. Idén újabb szerszám került a gesztenyéző asztalra.


A fúrógép: klasszul lyukaszthatók át ily módon  a gesztenyék, több irányból is: a kisebbek drótra fűzhetik koszorúnak, a nagyobbak drótokkal, madzagokkal figurák készíthetnek belőle.
Nekünk a koszorúkészítés annyira bejött, hogy én untam el hamarabb a fűzögetést.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr828802428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása