ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, január 12.-13.

2013. január 11. - időtetrisz

Új év, újra itt a  hétvégi családiprogram-ajánlónk, lehet mocorogni. Elsősorban azt javasoljuk, hogy amíg van egy kis hó,  mindenki szaladjon korcsolyázni, szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni (havat lapátolni). Medverajongók, figyelem! Ha szabad a ma kora este, örömmel ajánlunk egy kiállítást: ma 6-kor a Nyitott Műhelyben Agócs Irisz Tandori Dezső  Medveálom madárszárnyon c. kötetéhez készült illusztrációit mutatják be.

Tandori Dezső: Medveálom madárszárnyon


Szombat:

Figurina Bábszínház, 11 és 17h:
A Nap és a Hold elrablása - a Sárkány elviszi két legkedvesebb bolygónkat, de - vigyázat, spoiler! - sikerül visszaszerezni. A történetet csak és kizárólag kezek adják elő. Jegyárak mindenféle verzióban itt, pl. 3 főre 4000 Ft.

Két Egér Könyvesbolt, 11h:
Színes Egér - kézműves foglalkozás, a korhatár megjelölése a legszebb: aki már tud bánni az ollóval, mehet. Belépő: 500 Ft a résztvevőknek, a kísérőnek ingyenes.

Ludwig Múzeum, 10h:
Családi délelőtt, Üzenet a szíved felett- A mondanivaló átadásának lehetőségeiről lesz szó, a végére a gyerekek saját üzenetükből jelvényt készítenek. Amig a kicsi(k) alkot(nak), a kísérők megnézhetik Az égbolt másik fele c. kiállítást, vezetéssel. Belépő: 600 Ft/fő




Vasárnap:

MOM Kulturális Központ, 10.30:
A három kismalac - Nyafi, Pufi és Röfi házat épít, hogy el tudjanak bújni a farkas elől. Ha még újdonság ez a mese, az előadás után a saját verzió is könnyen összerakható. Belépő: 800 Ft, csoportos jegy 3 főtől 600 Ft/fő.

Puskin, 10h:
Micimackó
Nem a Micimackó kalandjait láthatjuk (amelyiknél Sinkovits a mesélő), hanem a tavalyelőtt készült új rajzfilmet, de azért mégis, Micimackó. Helyárak itt.

Mesemúzeum, 11h:
Olvastad? Ő írta! Kányádi Sándor a Mesemúzeumban.




A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248802788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása