ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, február 2.-3.

2013. január 31. - időtetrisz

Na kérem, itt a február, mindjárt vége a télnek! Egy-két tavaszias nap után remélhetőleg hétvégére is marad némi napsütés, hogy kicsit kint lehessen mocorogni, pl. brummogó gyermekeket állatkertbe vinni, mert ezen a hétvégén akkor ingyenes nekik, 50 Ft-ért moziba menni az Urániába, mert ott filmnapokat tartanak, stb. Jó hétvégét!
 (Ezentúl csütörtökön jelentkezünk ezzel a programajánlóval, hogy könnyebb legyen előre szervezni, tetriszezni az időt, az életet.)
Mackófesztivál február 1.-3. között az Állatkertben



Szombat: 

Fővárosi Állat- és Növénykert, péntek-szombat-vasárnap 9.30:
Mackófesztivál - Brummogva, dörmögve érkező 14 év alattiaknak a belépés ingyenes! Ez önmagában is nagy szám, de tényleg a medvékről szól a hétvége, mindegyikkel lesz valami parádé és ezen túl is egy rakás mackós ez-az, gumicukortól bábokon át a gyermekújságig. Belépőkről részletesen itt.

Marczibányi téri MK, 10h és 16h
Kucok - Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt. Belépő: 1500 Ft gyerekeknek, 500 Ft a felnőtteknek (ez is mennyire ritka, hogy a passzív kísérő jegye sokkal olcsóbb, köszönjük).

Millenáris Teátrum, 10.30 és 15h:
Mesélő Muzsika - Ritkán látott, sosem hallott-nevű hangszerek, haverkodás a klasszikus zenével. Bérletes, de van külön belépő is, 1400 Ft.


Vasárnap:

Uránia Filmszínház, 10h:
Uránia Filmnapok - Matinéműsor gyermekeknek - A rajzfilmek szerves részét képezi a mozgóképhez tartozó zene is, erről lehet profiktól hallgatni, beszélni, valamint 10-kor megnézni a Háry Jánost . A vetitésekre a belépő 50 Ft(!), teljes program itt.

Műcsarnok, 10h:
Családi program a Banksy - Kijárat az ajándékbolton át című vetítés- és eseménysorozathoz - Ez alkalommal sisakot és álarcot készíthettek. Belépő: 300 Ft gyerekeknek, kísérőknek ingyenes!

Puskin Mozi, 10h:
Vershétvége Nyulász Péterrel - Élő szerzőkkel találkozni jó: lehet velük dedikáltatni, tőlük megkérdezni, hús-vérré változtatni a fejünkben élő valakit, remélhetőleg itt majd lehet hangosan skandálni, hogy "Tangara málé, dura-bele busz!" (A baba bab cimű mondókás kötetből, ami egy kincs, a korábban már méltatott Schall Eszter illusztrációival együtt).

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr68802822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása