ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (február 23.-24.)

2013. február 21. - időtetrisz

Ezen a hétvégén Budapesten igazán izgalmas a családi programok terén a felhozatal (ez persze sokszor igaz), reméljük, azért a hideg is lassan elvonul és közeledik a tavasz, hogy ne csak zárt térben lehessen múlatni az időt, hanem végre jöjjenek a virágok, a tavasz-illata, a vékony ruhák, a kirándulás, a teraszok, az egyre tovább tartó napfény, mert ha mindez megérkezik, akkor a mozgás-és napfényhiányos kicsik és nagyok is vidámabb napok elé néznek és a hab a tortán lesz a családi programok keresgélése.

Fényakrobaták - Nagyvárosi sziluett-mese az Átriumban szombaton 15h-kor

Szombat: 

Design Terminál, 10-12h:
Robotos Designműhely - 6-12 éveseknek, elvileg olyan robotokkal, amik elvégezhetik a feladatainkat. Hát, ez óriásinak hangzik, kíváncsian várjuk, hogy is lesz ez. Belépő: 500 Ft gyerekeknek.

Átrium Film-Színház, 15h:
Fényakrobaták - a Negatív Varieté sziluett-színházi előadása (Moholy-Nagy László A nagyváros dinamikája c. műrészlete alapján). A felnőtteknek szóló előadásból készült egy verzió a kicsiknek, ha fele olyan jó, mint a felnőtteké, akkor megéri, az igazán varázslatos. Belépő: 1000 Ft. 

Hegyvidék Központ, 16h:
Palya Bea Altatok c. lemezének bemutatója - Dedikáltatni is lehet a koncerten a lemezt kiegészítő verseskönyvet, várhatóan sokan lesznek, mert a koncert ingyenes, ráadásul Palya Bea hipnotikus erejű éneklése hihetlen vonzó tud lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Vasárnap:

Katona József Színház, 11h:
SzeK:rénymatiné - diafilmvetítés Jordán Adéllal, utána verses-mesés játék Finy Petrával. Belépő: 900 Ft/gyermek, kísérőknek ingyenes. 

Iparművészeti Múzeum, 11-15h:
Szerkesszük együtt a Csodaceruzát! - A Csodaceruza múzeumi különszámának elkészítésében fogtok tudni részt venni, meglepően átfogó képet kapnak a kicsik, hogy is készül egy újság. 6-12 éveseket várnak szerkeszteni, jó hír, hogy a kisebbeknek lesz játszósarok. Belépő: 2000 Ft/család (2 felnőtt, 3 gyerek) vagy 800 Ft/fő.

Noha Stúdió, 14h:
Sündörgő farsangi mesedélután - Könyvcserével egybekötött farsangi buli, tehát vigyetek megunt, dupla, de jó állapotú mesekönyveket és ha mindenki visz, akkor elég izgalmas lehet a cserebere is. És még ingyenes is.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr298802856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása