ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok (május 4.-5.)

2013. május 03. - időtetrisz

Nyár van! Ez sok jóval jár, végre sok a napfény, későn megy le a nap és sokáig lehet a játszótéren/kertben/kint szórakozni, bár itt vannak a szúnyogok is (a héten épp egy házilag készült riasztót ajánlunk). Hétvégére rengeteg budapesti ingyenes programot ajánlunk és ne feledjétek, vasárnap anyák napja! Kedves apukák, rokonok, még nem késő ajándékot készíteni, 3 gyorsan elkészülő ajándékot ajánlunk.

Május 5-én vasárnap Anyák Napja, ne feledjétek!

Szombat:


Fő tér, Szentlélek tér, Csillaghegy, Békásmegyer stb., egész nap
Óbuda Napja -- klasszikus összművészeti fesztivál rengeteg helyszínnel, a részletes programot lásd itt, minden korosztálynak megfelelő programok reggeltől estig. Ingyenes!

Ludwig Múzeum, 10.30:
Családi délelőtt: Rejtett szimmetria -- a foglalkozás a szimmetria szabályait tükrös-trükkös felfedezéseken keresztül próbálja bemutatni, értelmezni. Belépő: 600 Ft/fő.

Rengeteg helyszín,
Színházak éjszakája -- nemcsak éjszakai, hanem  rengeteg délután kezdődő családi programot is kínál a fesztivál, a részvételhez vásárolt karszalag szükséges. Gyerekeknek 100 Ft, diákoknak 1000 Ft, felnőtteknek 1700 Ft.



Vasárnap:

Bálint Ház, 11h:
Grund kölykök: Hős vagyok! -- Palya Bea és a Grund kölykök előadása az elsősegély nyújtásáról, az előadást a nézők alakítják. A belépő ára szabadon választott, a befolyt összeget a mentők gyerekrészlege kapja. A kicsik is vihetnek adományt: örülnek a megunt játokoknak, plüssjátékoknak is (tiszta, jó állapotú legyen).

Millenáris, 10h: 
Anyák-napja -- Ringató, táncház, bábszínház, vásár, kézműves lehetőségek kicsiknek, azaz mindenféle a gyerekek és az anyák körül. Ingyenes!

Magyar Színház, 15h:
Égigérő fű -- Janikovszky Éva Málnaszörp és szalmaszál c. regénye alapján a film után most a színdarab készült, újra, kicsit máshogy is találkozhatunk a Poldi bácsival és a többiekkel. Belépő: 2200-3000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr618803018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása