ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (június 1.--2.)

2013. május 30. - időtetrisz

Még egész közel a múltheti gyermeknap, talán most hétvégén is akad itt-ott néhány ehhez kapcsolódó program, ebből biztos jöhet a repeta. Most ilyet már nem is kerestünk, viszont van egy csomó kinti, benti program, csak ez a nyomorult eső ne essen már annyira, de ha mégis, akkor se keseredjetek el, ez a tündéri sziluett-színház nagyon hamar elkészülhet, nagyobbakat a készítésbe is remekül be lehet vonni.

A világ összes kincse - Budapest Jazz Club,  június 1., 11h

Szombat:

Millenáris, 10h (vasárnap is):
Köztünk élnek - Ismered őket? -- nem biztos, hogy habkönnyű program, talán nem is tudják a gyerekek, mi az, hogy valaki bevándorló. Itt elvileg lehet erről informálódni, ismerkedni barátkozni, lesznek kifejezetten gyermekprogramok is, bár a zene, a tánc, a kézműveskedés és az evés sem csak felnőtteknek szól. Ingyenes!

Csillaghegy, 10h:
CSI Csillaghegy/KRESZ Nap -- Legyél te is helyszínelő! Rendőrkutyák, motorok és lesz KRESZ-pálya is, ahol lehet tanulgatni/próbálozni. Ingyenes!

Gyermekvasút, Hűvölvölgy (10.45) és Széchenyi-hegy állomás (12h):
Amíg utazunk -- rendhagyó Pagonyos könyvbemutató, könyv Budapestről (a részvétel regisztrációhoz kötött, infó itt). A vasúti jegy ára: gyerekeknek 350 Ft, felnőtteknek 700 Ft.


Vasárnap:

Budapest Bábszínház, 14h:
Pettson és Findusz -- A kissé furcsa öregúr és nyughatatlan macskája alkotta kedves páros és történeteik már színházban is. Belépő: 1000 Ft.

Budapest Jazz Club, 11h:
Családi Jazz-zsúr: A világ összes kincse -- Nyughatatlan Micó (aki egy kislány) története dzsessz-mesejátékba oltva. A történet megjelent mesekönyvben és hozzá tartozik egy cédé is, ez lesz az előadás - a könyv csodaszép, a zene magával ragadó, Szabó Balázs pedig (aki meséli a cédén és élőben is) pedig iszonyúan tudja, hogy kell bevonni a gyerekeket. Nagyjából 4 éves kortól élvezetes a program. Belépő: gyerekeknek 800 Ft, felnőtteknek 1200 Ft, a családi belépő 2900 Ft.

Szabadtéri Színpad, Ráday u. 49.
Babakészítő műhely - a XV. Plein Art - Kortárs Művészet Fesztivál részeként egy igazi babakészítő iparművész vezetésével lehet babázni, ráadásul reggeltől estig akad lehetőség a fesztivál kiállításait, performanszait, koncerjeit megnézni/meghallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr658803048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása