ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (június 8.--9.)

2013. június 06. - időtetrisz

Újra itt a hétvége, mindent elmos a víz, de ettől még menjünk mindenfelé, egy jó vízhatlan felszerelés és lehet csigákat menteni, pocsolyában ugrálni, programokat látogatni. Elérkezett a fesztiválszezon is, mostantól minden hétvégére jut egy-egy nagyobb programsorozat, ezek túlnyomó része ráadásul ingyenes is. Ráadásul 6-án elkezdődött a 84. Ünnepi Könyvhét és 12. Gyermekkönyvnapok is, irány a Vörösmarty tér a budapestieknek, programok és rengeteg, jelentős kedvezménnyel kapható könyv várja a szülőket és a gyerekeket.






Szombat:


Flórián tér (Óbuda):
Gyerek Sziget -- az istentelen árvíz miatt a Gyerek Sziget kicsit beköltözik a Hajógyári-szigetről, szerencsére nem marad el. Mit is lehetne mondani, ez tényleg a gyerekek paradicsoma, ráadásul ingyenes (szoktak lenni dodgem és körhinta-típusú játékok, amik fizetősek, de a nagy mókákért nem kell fizetni).

Magyar Színház, 16h:
Égigérő fű -- Janikovszky Éva Málnaszörp és szalmaszál c. regénye alapján a film után most a színdarab készült, újra, kicsit máshogy is találkozhatunk a Poldi bácsival és a többiekkel. Belépő: 2200-3000 Ft.

Nemzeti Parkok Magyarországon
Nemzeti Parkok hete -- június 16-ig tart a programsorozat, a természetben mászkálni mindig jó, most rengeteg helyszín és program féláron látogatható. Részletes heti program itt.

Vasárnap:


Akvárium
Bóbita családi nap -- ahogy a program címében is jelzik a szervezők, fontos, hogy kicsik és a nagyobbak is találjanak maguknak megfelelő programot, a választék elég gazdag: Palya Bea-, Alma-koncert, Gru rajzfilm vetítése, Winkler Robi felolvas saját könyvéből stb.
Szóval minden korosztálynak ajánljuk, ráadásul az egész ingyenes!

MOM Park, 10.30:
Az oroszlán és a kisegér barátsága -- bábjátékos előadás, igazán klassz megoldás ha reggel 9.30-kor már zuhog az eső. Belépő: 800 Ft, csoportos jegy 3 főtől 600 Ft/fő.

Petőfi Irodalmi Múzeum, 11h
A két kis dinó a középkorban --  a dinók a középkorba kerülnek és a könyvbemutatón bizony gyerek: lovagi torna, pajzskészítés és persze a szerző, Berg Judit. Ingyenes!





A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr198803036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása