ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Találtuk, ajánljuk: Reciklista ingyenes workshopjai és blogja

2013. június 11. - időtetrisz

Sáráról egy éve hallottam: jön haza Brüsszelből, ahol eddig zöld aktivistaként dolgozott főállásban, és most itthon belevág valamibe. Nagyon elszántnak tűnik. Érdekelt. Megszereztem a számát, leültünk, dumáltunk, vendégposztolt nekünk néhányat, ötletelt, segített pályázni, járt az agya az Időtetriszen és közben megérlelte a saját blogját is, a Reciklistát, az újrahasznos ötletek tárházát. És közben elkezdett hihetetlen izgalmas, ráadásul ingyenes workshopokat szervezni.



Az ötlet lényege, hogy a workshopokon kizárólag újrahasznosítás folyik: póló, táska vagy ruha készíthető - nulla varrástudással, mert Sára varrni is tanít. Jól érzed magad, készítesz valami szuperséget és közben a posztfogyasztói társadalom hazai hírnökének érezheted magad (hehe). Mert megtapasztalhatod, hogy a világ legtermészetesebb dolga szétszedni és újra összerakni, mássá varázsolni anélkül, hogy ehhez a művelethez más munkaerejét, pénzét és a föld kincseit továbbzsigerelnéd.

Sára projektjei rém izgalmasak szoktak lenni: tartott már adventi koszorúkészítő workshopot romáknak, hirdetett előadással egybekötött punkworkshopot, most pedig ebben mesterkedik:


A workshopok időpontja: július 13., 20. és 27. 16.00 - 19.00. Helyszín: MÜSZI Jelentkezni a facebookon:http://facebppk.com /Reciklista

Én azt hiszem, egy ilyen táskát szeretnék csinálni:


Jelentkezz, és nézd meg Sárát, mit csinál és hogyan!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr918803110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása