ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajándékötletek apák napjára, házilag gyártva

2013. június 13. - időtetrisz

Vasárnap az Apák Napját ünnepeljük, nemcsak az anyáknak és gyerekeknek van ám saját napjuk! Ahogy az anyák napjára is ajánlottunk sk ajándéktippeket, úgy most erre az alkalomra is próbálunk, annak jegyében, hogy megéri leülni a gyerekekkel és néhány órát molyolni, hogy vasárnap egy saját magunk által elkészített kedvességgel lephessük meg az apát, a nagypapát. Leginkább vicces ajándékötletek következnek.


Autópályás póló
Ez a tipikus esete annak, amikor az ajándék tökéletes: a kész ajándék annyira remek, hogy az alvó/pihenő apukát is be lehet vonni a játékba, csak fel kell vennie ezt a vicces pólót és máris lehet a hátán autózni. Elkészítési útmutató van hozzá, autóval annyira nem játszó gyerekeknek egy erdei út vagy játszótér rajzát javasolnám, hogy bármilyen játékkal működhessen a szórakozás. Textilfilc éppen nem fog ártani hozzá, esetleg ügyesebbek textilfestékkel is pingálhatnak illetve egy jól megrajzolt képet is rá lehet nyomtatni a pólóra, házilag is.

forrás: The Blue Basket

Szuperhős ellátmány
Ennél a mókánál az az alapállítás, hogy apa szuperhős és bizony neki is illik valamit enni. Nincs más dolgunk, mint beszerezni a címkéknek megfelelő néhány kaját, kinyomtatni a címkéket és celofánba csomagolva egy dobozba tenni az egészet. Vállalkozó kedvűek az ötlet mintájára saját címkéket is gyárthatnak.

forrás: AlphaMom

A Duck Tape királya
Az a helyzet, hogy erről a duct tape-ről még az életben nem hallottam, pedig igen hasznos kis kütyünek tűnik: mindent mindennel össze tud ragasztani és vízhatlan. A lényeg, hogy mindent, amit az apa szeret, vonjunk körbe ezzel a szalaggal koronaként, tegyünk rá a kis badge-et és kész is az ajándék. A nagyon magyar verziója biztos a szigszalagos megoldás lesz és biztos van az az apuka, aki érti a viccet és boldogan lesz a szigszalag királya is.

Forrás: Hostess with the Mostess

Családi fotókból könyvjelző
Ha az apa olvas még hagyományos formátumú könyveket és van némi idő a fotókat elkészíteni, akkor ez egy különösen kedves és szintén egészen vicces ajándék lehet. Mindössze meg kell kérni a gyerekeket, hogy pózoljanak úgy, mintha lógnának és vágjanak idétlenebbnél idétlenebb képeket, majd ezeket nyomtassuk ki és kössük madzagra és kész is.

Forrás: Red Ted Art

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr178803106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása