ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Itt az online lapozható, olvasható Időtetrisz magazin tabletre!

2013. július 10. - időtetrisz

Volt miből válogatni: egy év után lassan 500-hoz közelít az időtetrisz-posztok száma, így egyszerre volt könnyű és nehéz egy Időtetrisz-magazinra való anyagot összeszerkeszteni. Az április vége lázas készülődéssel telt: listáztuk a szóba jöhető posztokat, kihúztunk, hozzátettünk, aktualizáltunk, grafikai tervet véglegesítettünk, korrektúráztunk, pontosítottunk. Most már örömmel jelenthetjük: elkészült az Időtetrisz táblamagazinra készített (de PC-ről is olvasható, élvezhető) verziója. Ez az első szám, "lapozzátok", olvassátok, fogadjátok nagy szeretettel.

A magazin a google play-en keresztül ingyenesen letölthető androidos Tabletmagazin alkalmazáson keresztül olvasható tableten, illetve a Tabletmagazin.hu oldalról PC-n keresztül is, és mivel automatikus WebReadert építettek bele, élvezhető minőségű, tetszés szerint nagyítható, kicsinyíthető. (E-mailben fel is lehet iratkozni, akkor a rendszer automatikusan értesít a következő szám megjelenéséről.) Ezúton köszönjük a Tabletmagazin készítőinek, hogy felkerülhettünk!  


Az éves termésből válogatott anyagokat a blog rovatai alapján állítottuk össze, a poharas túrórudi, a hűtőtakarító lepény mellett megtaláljátok a házilag készíthető színes fürdőkréta és a playdough-állagú gyurma elkészítésének leírását is, de megmutatjuk, hogyan tudtok egy fényképezőgéppel kisfilmet csinálni és mit lehet játszani az eccájgos fiókkal. Emellett felnőtteknek és gyerekeknek készíthető tetriszes, vagyis gyors, egyszerű, újrahasznos ajándékötleteket is találtok. 

A vegyszermenetes takarítás és babaápolás is szívügyünk. Mit lehet még a szódabikarbónával művelni a böfögtetésen (és sütitészta levegősebbé tételén felül)? Mire jó a kávézacc és hogyan csinálj nedves törlőkendőt a bolti helyett?  Mindegyikre van ötletünk.


A blog rendszeres olvasói számára már biztosan egyértelmű, kifejezetten vonzódunk az egyedi tárgyakhoz és a kedvenceinket szeretjük közkinccsé is tenni: ebben a számban a Mesekavics mutatkozik be. 

A fogadtatástól függően, készülhet még hasonló Időtetrisz-magazin, akár kifejezetten tematikus összeállításként is. addig is jó nyaralást, jó olvasását, jó tetriszezést!

Ha érdekesnek, használhatónak tartjátok, itt lent kommentben várjuk a megerősítést, köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr908803146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása