ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Segítsünk az Ökoszolgálaton!

2013. szeptember 05. - időtetrisz

Tudjátok, hogy mi az az Ökoszolgálat? Lakossági környezeti tanácsadással foglalkozó szervezet, pl. az ablakszigetelő gépet is náluk lehet kölcsönözni. Remélhetőleg már ismeritek is a nevüket. Néhány napja erre bukkantunk az Ökoszolgálat oldalán: "Kedves Barátunk! Összegezve a helyzet: A közösség segítsége nélkül év végével bezárhat az első magyar környezeti tanácsadó iroda, az Ökoszolgálat." Tovább a részletes felhíváshoz >>>



V. ker. Nádor utcai bolt (forrás: helyitipp.hu)

A számos lehetőség közül, amivel segíthetünk rajtuk, reméljük ti is találtok olyat, ami megfelelő számotokra.

Az egyik legegyszerűbb, ha a Zöldzugban (az Ökoszolgálat bemutató boltjában) szerzitek be a megfelelő zöld szereket: személyesen is megtehetitek a Nádor utcai boltban vagy a webshopban, szerencsére Pick Pack Pontos átvétel is működik (és minél többen rendeltek egyszerre, annál gazdaságosabb minden szempontból), ami lehetővé teszi a relatív olcsó vidéki rendelést is.

Pl. a szódabikarbóna többféle kiszerelésben kapható náluk, a legolcsóbb a 2 kg-os papírzacskós kiszerelés: 645 Ft, és hogy mire használható? Itt találjátok az idevágó posztjainkat. Olívás szappant is árulnak ami elég jól tud működni kezdődő ekcéma esetén (szokott lenni tisztán olívás is, most csak ez babéros-olívás látszik a weboldalon), amúgy egészen széles a szappanválaszték náluk (és érdemes mindenféle tusfürdőkről jó minőségű szappanra váltani: kevesebb csomagolás, kevesebb hulladék és kevesebb lehetőség az allergén anyagok magunkra kenésére.). Ezeken kívül számos ökoterméket találtok még: a  tisztítószerektől a cserélhető fejű fogkefén át a klassz játékokig mindenféléket, amikre egy -- akár csak egész kicsit -- környezetét védeni igyekvő egyén vágyhat.

Az Ökoszolgálat Facebook oldalát itt találjátok, kövessétek, ha érdeklődtök.

Szóval kivételesen vásárlásra buzdítunk, persze lehet adományozni is, itt minden lehetőséget megtaláltok.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr858803234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.09.05. 21:13:29

Helló! Vettem is rögtön két citromfüves testápolót. :D
süti beállítások módosítása