ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapest családi programok a hétvégére (november 2.-3.)

2013. november 01. - időtetrisz

Halloween környékén vagyunk, kicsit túl is rajta, de azért kapcsolódó programok akadnak még a városban. Gyertyagyújtás is biztos sok helyen lesz még, előtte-utána talán beleférnek a gyerekeknek való programok is, most is hatot ajánlunk.

[caption id="attachment_2808" align="aligncenter" width="300"]tokchips chips házilag[/caption]

 

Szombat:

 

Petőfi Irodalmi Múzeum, 10-18h:

Mese itt, mese ott

Kiállítás észt és magyar meseirók, illusztrátorok közös, kereszt-munkájából: az illusztrátorok a másik ország meséihez készítettek képeket, ezekből láthatunk összesen 60 művet.  Belépő: 800 Ft felnőtteknek, 400 Ft gyerekeknek, 1500 Ft a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek).

 

Mesemúzeum, 11h:

Közös társasjátékozás

4-12 éves gyerekeket várnak játszani - talán nem hülyeség néha kiszakadni a családi nyerő-szériából és megnézni, hogy játszik nem a megszokott közegben a gyermek. Belépő: gyermekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft, egyéb variációkról itt.

 

Mezőgazdasági Múzeum Nyomozós kiállítás Sherlock, Lie to Me, The Mentalist stb. – úgy tűnik, a sorozatkészítők is úgy érzik, hogy a nép különleges megfigyelőkre/megfejtőkre kíváncsi (és úgy néz ki, nem nagyon tévedtek), a felnőttek is imádják ezt a fajta szórakoztatást, nos, így lesz remélhetőleg tökéletes családi program az érdeklődőknek ez a kiállitás, amely egyszerre ismeretterjesztő és interaktív: pl. azt is megtudhatjuk, tényleg egyforma-e az ikrek ujjlenyomata és egy beépített, igazi rejtélyt is megoldhatunk (Tesz-Vesz rejtélyeket imádók előnyben). Belépőkről itt.

 

Vasárnap:

 

Fővárosi Állat- és Növénykert (szombaton is):

Állatkerti Halloween

14 éven aluliaknak ingyenes és persze lesz egy csomó Halloweenhez kapcsolódó szórakozás: arcfestés, tök stb. 14 éven aluliaknak november 3-ig ingyenes a belépés.

 

Művelődési Szint, 15-19h:

Cserebere

Minden hónapban egyszer játékokat lehet cserélni, a kérés az, hogy mindenki jó állapotú darabokat hozzon. A cserebere mellett most kupakokból tudtok kézügyeskedni. Belépő-jellegű adomány: 300 Ft.

 

Vörösmarty tér,

Halloween-fesztivál

Jelmezverseny, tökverseny, ilyenek. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr328803276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Pálmai 2013.11.04. 19:58:46

Papp László Budapest Sportaréna November 15-16-17 Babamama Expo és Gyerekvilág Kiállítás www.babamamaexpo www.gyerekvilagkiallitas.hu
süti beállítások módosítása