ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (november 9-10.)

2013. november 08. - időtetrisz

Közeleg a Márton-nap, ennek megfelelőn sok helyütt találtok libás programot, megnyitott a Bálna is (szombaton Alma, vasárnap Szalóky Ági), az időjósok szerint szombaton még klassz idő lesz, úgyhogy egyáltalán nem muszáj falak közé bezárkózni. Ti hová mentek?

 

[caption id="attachment_3221" align="aligncenter" width="600"]Trópus a télben - egész hétvégén a Füvészkertben Trópus a télben - egész hétvégén a Füvészkertben[/caption]

 

SZOMBAT

Két Egér, 11h:

Színes Egér - Hol a mesénk?

Ha ismeritek Hervét Tullet Pötty-könyvét, akkor jó hírünk van: itt a folytatás nagyobbacskáknak. Szombaton könybemutatóval egybekötött naná, hogy mesés játék következik, 5-10 éveseknek ajánlják, a belépő 500 Ft, ami levásárolható.

 

Füvészkert, 9-17h:

Trópus a télben

A kétnapos rendezvényen rengeteg gyümölccsel barátkozhatunk és vásárolhatunk is (eddig mindig volt főzőbanán), se szeri se száma a furcsa alakú, állagú ehető bigyóknak, amikről örömmel mesélnek és kóstolni is elég sokat lehet, nem mellesleg egész jó áron kapható a sok egzotikus gyümölcs.  Kötélmászásért kókuszdiót kapnak a kicsik, kézműves foglalkozás is várja őket, meg egyáltalán, ősszel csodaszép a Füvészkert és elég nagy a tér ahhoz, hogy sok gyerek is vigan rohangásszon. Belépő: felnőtteknek 900 Ft, diákoknak 500 Ft, családi jegy 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyerek).

 

Klebersberg Kultúrkúria, 15h

Márton-napi csiribiri családi délután

A színházi előadásból megtudhatjuk, mi köze Mártonnak a ludakhoz és Bogár Muzsika-koncertet is hallgathatunk (hallgasstok bele itt, ha nem ismeritek, Nagy-Bandó verseket is megzenésítettek). Belépő: 600 Ft.

 

VASÁRNAP

 

Mesemúzeum, 10.30:

Végtelen spagetti - könyvbemutató

Korábban már méltattuk Vrábel Kriszta rovatát és egy konkrét receptet (sült krumpl csodásan) és lám, a sok klassz receptből könyv lett. 4-12 éveseket várnak, nehéz lenne főzés, de legalábbis valami isteni kaja nélkül megúszni.

 

Puskin Mozi, 10h:

A világ összes kincse

Nyughatatlan Micó (aki egy kislány) története dzsessz-mesejátékba oltva. A történet megjelent mesekönyvben Rófusz Kinga varázsos illusztrációival és hozzá tartozik egy cédé is, ez lesz az előadás – a könyv csodaszép, a zene magával ragadó. Nagyjából 4 éves kortól élvezetes a program. Belépő: 1200 Ft.

 

Ceramicafe, 15.30:

Márton-napi eszem-iszom, dinom-dánom lámpás felvonulás

Lámpást ott is lehet készíteni, vinni is, lesz fánkocska és gyerekpuncs, no meg libás játékok, öttől felvonulás az utcán az elkészült lámpásokkal. Belépő: 1800 Ft, felnőtteknek ingyenes (ha nem vesznek részt a kézműveskedésben, csak kísérnek).

 

fotó innen

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr858803292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása