ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (november 16-17.)

2013. november 15. - időtetrisz

Igencsak közelegnek az ünnepek, de szerencsére talán még ráérünk a hajtós hétvégékkel és békésen csinálhatunk mindenféle egyebet, most is összegyűjtöttünk 3-3 programot a hétvégére, sőt, még egy vidéki is bekerült, Kecskemét felé járók előnyben.

[caption id="attachment_3575" align="aligncenter" width="490"]Nagy Diána kiállitása a Két Egérben nov. 30-ig Nagy Diána kiállitása a Két Egérben nov. 30-ig[/caption]

Szombat:

Ludwig Múzeum, 10.30:

Családi délelőtt: Szivárványos busszal a felhők alatt

A mostani foglalkozás a Beat-nemzedék/Allan Ginsberg kiállitáshoz kapcsolódva előkerül a peace, love, happiness és a virágos hippibusz - utóbbit mindenki készithet magának, mindeközben még a megfelelő zenék is felcsendülnek. Hely már nem biztos, hogy van, 26 gyermeket képesek fogadni összesen, 10-től lehet ide telefonálni: 555-3454. Belépő: 600 Ft/fő.

 

Két Egér, nov. 30-ig

kontraszt

Ha megvan a horgolt krumplimaci és a Millenárison a zöldellő fákkal festett fal, akkor részben ismered Nagy Diána imádnivaló munkáit - ha a picidia név esetleg inkább ismerős, jelezzük, hogy az bizony szintén ő. Fekete-fehér grafikáit ha láttad (vicces minimál), akkor sejtheted, milyen lesz a kiállitás, friss könyvét, ami Babageometria: Vonalak cimmel jelent meg, szintén lehet lapozni, beszerezni.

 

Wekerlei Kultúrház és Könyvtár, 14h:

Zöld szombat

Zöldülni vágyóknak ez itt a szuperprogram: kencék és praktikák házilag, sajtkészités, ablakszigetelési tréning és a kicsiknek recycling játszóház, mindez ingyen illetve az alapanyagokhoz egy 1000 Ft-os hozzájárulást kérnek a bátor résztvevőktől. Jelentkezés itt.

 

Vasárnap:

Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház, 9h:

Őszi Nemzetközi Rovarkiállítás- és vásár

Ha a bodobács és a pók vagy a pillangó a ház körül izgalommal tölti el a gyermeket, akkor ez itt az ideális program, mert itt valamivel különlegesebb, esetleg egyébként nem is látható állatkákat lehet csodálni és még csereberélni is. A belépő is szimpatikus: 500 Ft, gyermekeknek 3 éves kortól 300 Ft.

 

Hátsó Kapu, 10h:

Babás délelőtt

Házi bábszínházzal várják a családokat a Dohány utcában, belépő gyerekeknek 500 Ft vagy 1000 Ft/család.

 

MU Színház, 16h, 17h:

Kucok

Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt, ezúttal újra az eredeti helyszínen. Belépő: gyerekeknek 1500 Ft, felnőtteknek 500 Ft.

 

És a héten egy vidéki programot is ajánlunk a figyelmetekbe:

Matkópuszta, Repülőtér

Forralt Bor Fesztivál

Persze ez önmagában leginkább felnőtteknek való program, de a repülők szerelmesei biztos nem fognak unatkozni, megannyi bemutató és remélhetőleg a közelebbi szemlélés is várja őket meg persze póni, ugrálóvár és finomságok, ahogy ez egy családi fesztiválon elvárható.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr858803300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása