ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (november 23-24.)

2013. november 21. - időtetrisz

Locspocs november – hjaj, itt a vége a jó kis szabadtéri programoknak, hacsak valaki nem imád tetőtől talpig szkafanderben tócsában ugrálni (hát ööö, a gyerekek általában imádnák...).  Most csupa beltéri, budapesti családi programot szedegettünk össze, jó szórakozást!

[caption id="" align="aligncenter" width="209"]Mindenki másmilyen és Mi hányzik? c. könyvek bemutatója szombaton Mindenki másmilyen és Mi hányzik? c. könyvek bemutatója szombaton[/caption]

SZOMBAT

Cinema City Aréna (vasárnap is!)

Bóbita Filmfesztivál

Mondhatjuk, hogy hagyományosan kerül megrendezésre ez a családi filmfesztivál, a mozibelépő egységesen 950 Ft (egy fokkal barátságosabb az átlagnál) és persze megannyi programmal várják a családokat: koncertek, foglalkozások, könyvgyűjtés, bemutatók, ez utóbbiak ingyenesen.

Noha Stúdió, 10h:

Készíts állatokat! - Gyurmatitkok-könyvbemutató

Ha ti is szeretnétek eggyel helyesebb figurákat formázni, akkor ez lesz a legjobb program szombat délelőtt, a kész kis művek akár a Pagony nem kicsi kirakatába is eljuthatnak. A gyurma házilag készített lesz, belépő: 800 Ft, testvéreknek 500 Ft.

 

Designterminál, 11h:

Mi hányzik? és Mindenki másmilyen -könyvbemutatók

Megjelent a Mindenki tud rajzolni című kreatív foglalkoztató könyv folytatása, tavaly mi is ajánlottuk mint megvehető ajándékot, nagyon várjuk, miket rejtenek az újak! A szerzők most is Barabás Zsófi és Moizer Zsuzsa, a bemutató után ki is lehet próbálni az új könyveket. Ingyenes!

 

VASÁRNAP

Budapest Music Center, 11h

Zenehajó - Jazzrajongó a gyermekem? Hajós András és a Modern Art Orchestra hihetetlen profizmussal mindenkit bevon a dalszerzésbe, közben bemutatja a big band működését és a végére kész van a dal meg a rekeszizmunk is, a véget nem érő röhögés garantált. Belépő: 1500 Ft/fő, családi belépő 4500 Ft (két felnőtt, 2 gyerek).
Bimbó út 9. (II. kerület), 10-18h:

Ami a Wampról kimaradt - design lakásvásár

Bizony szinte már nyakunkon a karácsony, idegeskedés helyett kellemes program egy kisebb vásárban kutakodni a megfelelő kincsekért. Ott lesz a (korábban általunk is ajánlott) Figurka, a Mesekavics, a Judit Vigvari Design (utóbbinál épp közös nyereményjátékunk is fut), Agócs Irisz, Noto, OSTÁSTKA  és még sokan mások. A belépés ingyenes!

 

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, 11h:

Családi vasárnap

Mozdony, repülőgép - a gyermekkor hipnotikus erejű álomjárművei. A családi vasárnapon érvényes a sima belépő (1600 Ft, a kedvezményes 800 Ft), múzeumpedagógiai foglalkozással várják a gyerekeket Autóváros lakói tükörbe néznek címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr868803306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása