ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Szilveszteri ajándékszett - 3 apróság bébiételes üvegekben

2013. december 30. - időtetrisz

A szokásos pezsgő/bármilyen alkohol, tálca süti meg virsli-kör mellé/helyett néhány apróság is szóba jöhet, gyerekbuliban is működik és gyorsan kész (ha van konfettink). Ráadásul a bébiételes üvegek is végre újra hasznosak lesznek. Egy üveg lencse, egy üveg konfetti és néhány jókívánság megfelelően csomagolva és már kész is.

szilveszter03

 

Tehát a kellékek:

3 kicsi üveg (a bébiételes szuper)

1 üveg lencse

1 üveg konfetti (maradt a csomagolásból, hurrá)

1 üveg jókívánság

szilveszter02

A kívánságokat annak megfelelően lehet variálni, kinek lesz: ha gyerekeknek, ha felnőtteknek, biztos rájuk fér valami. Minél viccesebb, igazabb, fontosabb a téma, annál nagyobb lesz az öröm - de játékot is kreálhatunk belőle, ha mindenki feladatként kapja, hogy hozzon jókivánságot, majd mindent egy kalapba öntve tudjátok kihúzni és ha nem a megfelelőt kapta valaki, akkor kerekedhet abból beszélgetős játék, hogy kinek miért adná inkább oda.

 A konfetti jó esetben megmaradt a karácsonyi csomagolásból, ha nem, akkor ezekkel a formavágókkal egész gyorsan lehet haladni, főleg, ha kérünk segítséget vagy egyenesen a gyerekeket kérjük, hogy buzgón vagdossanak (végül is nekik lesz...).  Na, hát ennyi, aztán csomagoljuk, tekerjük, dekortapasztoljuk kedvünk szerint az üvegeket és érezzük magunkat remekül a buliban, lazuljunk, játsszunk és búcsúztassuk el ezt az évet.

szilveszter01

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr408803356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása