ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - programajánló a hétvégére családoknak, zöldülőknek (június 13.-14.)

2014. június 13. - időtetrisz

VAKÁCIÓÓÓ! Vége a sulinak, lassan talán az ovinak, bölcsinek is és indulhat a móka. A hétvégén kb. négyezer program lesz még akkor is, ha csak két-három helyen nézelődünk, csemegézzetek, mulassatok jól. Most sok ingyenes programot gyűjtöttem, a belépőkre szánt pénzt meg jól el lehet költeni szuper gyerekkönyvekre..

2014_Unnepi_konyvhet

 SZOMBAT:

 

Margitszigeti Atlétikai Centrum, 9h:

Családi Nap az együttnevelésért -- tudjátok, hogy lehet jól segiteni egy vak embernek a zebránál? Vagy ha sérült gyermek születik, hová lehet fordulni? Erre és sok egyébre kaphatunk választ az egésznapos rendezvény, szó lesz az elfogadásról, az integrációról, a másság hétköznapi oldaláról és az elfogadásról. Rengeteg koncert: Rutkai Bori Banda, Szalóki Ági, Palya Bea, valamint előadások és tanulhatunk kicsit jelelni vagy Braille-irást olvasni.

Mindenkinek ajánljluk.

Ingyenes!

 

Országszerte, vasárnapig:

85. Ünnepi Könyvhét és 13. Gyermekkönyvnapok -- friss, ropogós új könyvek, könyvbemutatók és nem utolsósorban jóval olcsóbban lehet megvásárolni a könyveket. A gyerekrészlegnél a Vörösmarty téren folyamatosan gyermekprogramok is várják a kicsiket.

Mindenkinek ajánljuk, olvasni jó!

Ingyenes!

 

Hajógyári Sziget, 10-18h (vasárnap is!):

Gyerek Sziget -- gigabuli a szabadban, mindenféle kategóriában tonnányi programmal: rengeteg mozognivaló, néznivaló, hallgatnivaló és készitenivaló.

Mindenkinek ajánljuk.

Ingyenes!

 

VASÁRNAP:

 

Nagykovácsi, Templom tér10h:

I. Mesekönyv fesztivál -- Nyárköszöntő sok-sok könyvvel, koncerttel és előadással, mozgással, az este végén lámpás felvonulással.

Mindenkinek ajánljuk.

Ingyenes!

 

MOM Park (Gesztenyéskert), 10h:

Hegyvidéki napok 2014: Makám-koncert -- a programsorozat részenként a Makám várja a nagyérdemőt, 15h-tól pedig könyveket tudtok cserélni ugyanott.

Mindenkinek ajánljuk.

Ingyenes!

 

 

Családi ingyenes belépés a hétvégén nincs (vagy ha mégis, légyszi szóljatok, én nem találtam).

 

Jó szórakozást!

 

idotetrisz3sugarcandy-150x150

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr408803656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása