ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Szülinaptervezés ajándékba - 2 éves az Időtetrisz: eredményhirdetés

2014. július 14. - időtetrisz

Nem titok, hogy mi is nagyon izgultunk, kinek tervezhetünk szülinapot, megvan a nyertes!

lufik

Egész pontosan nyertesek: ikerpárnak készül majd a buli, a nyertes nem más, mint Anna és Barbi, akik 7 évesek lesznek. Gratulálunk! Kérjük anyukájukat, Juditot, hogy jelentkezzen az idotetrisz @ gmail. com mailünkön, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.

Judit volt a 8. kommentelő, összesen 13 kommentet kaptunk.

nyertes_

Kérjük, hogy aki nem nyert, de szeretne szülinapi bulit rendezni, kérjen tippet akár a facebook oldalunkon is, örömmel segitünk, akár poszt, akár rövidebb válasz formájában, ha nem is rögtön, de igyekszünk idővel választ találni a megoldandó kérdésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr708803690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Strasszer Viktória 2014.07.14. 08:35:38

Sziasztok! Kapva az alkalmon :) szeretnék tőletek segítséget kérni kisfiam szülinapi bulijához. Ádám szeptemberben lesz 1 éves. Családi "bulit" szervezünk neki, otthon a kertben. Lesznek gyerekek is, 3,6,7,8 évesek. A témának a hőlégballont választottam. Bármilyen segítséget szívesen veszek. Köszönöm előre is! Üdv, Viki

Csépe-Kovács Judit 2014.07.14. 08:45:35

Gratulálok! :-)
süti beállítások módosítása