ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Babahordozó gyerekeknek#2: mire jó a derékmelegítő (bandázs)

2015. január 07. - időtetrisz

Varrni tudás híján maradt az ötletelés: egyszer csak feltűnt, hogy a derékmelegítő pont olyan, mint az erszény-típusú babahordozó.  Kipróbáltuk, bevált. babahordozo_derekmelegito_03

A gyerekhordozás nálunk nagyon bejött, a kötözést viszont gyermekeim apjával mindketten macerásnak éreztük, megváltás volt, amikor blaggertől kaptunk egy babahordozó erszényt. Ezt a hordozót csak magunkra kell húzni, ha épp nincs benne a gyermek, akkor sem igazán zavaró. Innen persze szinte természetes, hogy a lányom is játszott babahordozósat, volt neki hátizsák-típusú, aminek csak az volt a baja, hogy nem volt jól kidolgozva a vállpántja és folyton lecsúszott. Aztán jött ez a bandázs-dolog, ami derékmelegítő néven is fut: olyan, mint egy mell alatt elvágott sztreccspóló (és egyébként most esett le, hogy simán lehet régi pólóból ilyet készíteni). Szóval ez eggyel jobb: nem szorít, belefér a baba és rögtön észre lehet venni, ha kiesett. Valamint szeretni nagyon, ölelgetni a benne csücsülő kedvencet. babahordozo_derekmelegito_02   Blagger varrható hordozóját itt találjátok: babahordozo_varras_skbabahordozo Nálatok is mánia a babahordozás? Mibe teszik a gyerekek?

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr868803900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása