ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vásárolj okosan! Ingyenes, rendszeres kuponok a 3 nagy drogériába és a kedvenc svéd ruhaboltunkba

2015. március 05. - időtetrisz

Kevesebbet fizetni valamiért mindig jó, hiszen több pénz marad a zsebünkben, amit költhetünk valami más fontos dologra. Ebben próbáltunk segíteni korábban a Hol a legolcsóbb-listákkal, most 4 ingyenes kupont mutatunk, amikkel jelentős összegeket tudunk spórolni.

kutyahaz

DROGERIE MARKT

Havi letölthető kupon az fb-oldalon, 10% végösszegi kedvezménnyel, összevonható a pontokért vásárolható egyszeri, egy termékre érvényes 25%-os kuponnal. Így érdemes pl. gigacsomagos pelenkát beszerezni. A héten pont ma és holnapra érvényes kupont találtok (nem ez az a képen!).

10

 Forrás: DM Magyarország FB-oldala

 

ROSSMANN

5% kedvezmény a nem akciós heteken (nagyjából kéthetente, de néha más időközönként), rendszeresen dobnak be bizonyos időintervallumra érvényes, több db, kivágható, 10%-os kedvezményt, a kettő összevonható, de az utóbbi bizonyos termékekre nem érvényes, pl. a Rossmanós kedvezményekkel ütik egymást. Részletek itt. A két kedvezményt összevonva elég jó áron lehet így gabonatejet szerezni, a sajátmárkás finom és így kevesebb mint 500 Ft-ba kerül literenként (jó, hát így is baromi drága).

 

MÜLLER

Müller-szombat havonta egyszer, letölhető 15%-os végösszegi kuponnal - ajándékutalványra nem érvényes. Itt is elég olcsó így a gabonatej meg kb. itt lehet így a legolcsóbban Frosch-termékeket szerezni, ha valaki pl. erre vágyna. A héten épp ilyen szombat lesz.

muller

Kép forrása: Müller FB-oldala

H&M

Egy termékre érvényes 25%-os kupon hírlevélre való feliratkozásért. Reméljük, mindenkinél nagy a család.

logotype

Ismertek még hasonló, rendszeresen elérhető kuponokat? Újabb tippekkel örömmel kiegészítjük ezt a listát.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr68803952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása