ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vigyázzunk a Földre! // Környezetbarát holmik 4.

2016. május 13. - időtetrisz

Sorozatunk negyedik része következik: környezetbarát holmikat mutatunk be, hogy még könnyebb legyen választani, vigyázni a környezetünkre ilyen döntéseken keresztül is lehet.

kornyezetbaratholmik4

Peggy Baby biopamut anyagból készült sapkából és vízhatlan babanyálkendőből álló szettet kínál, egyrészt nagyon cuki, vagány és uniszex is egyben, kinek ne állna jól ez a csíkos sapka+kendő? 

peggybaby

 

A KreaBaby taakarócsipesze  praktikus kis holmi, jól tud rögzíteni olyan dolgokat, amiket a babák előszeretettel hajigálnának, pl. a takarót vagy a játékokat a babakocsiból... Ugyanígy éjszakai alváshoz is a helyén tudjuk vele tartanai a kedvenc alvóshavert. A csipesz fa része kizárólag babaolajjal kezelt.
 
kreababy_csipesz

 

 

A Mini Natura szuperhelyes ruhái 100% GOTS- minősítésű organikus pamutból készülnek. Nem véletlen, hogy olyan jó rájuk nézni, skandináv designtextil az alapanyaguk, mindenképp érdemes körbenézni a honlapon, vidám és cuki darabok tömkelegét találjuk.

mininatura

 

 

 

A mosható pelenkázás szépségei részben a szebbnél szebb pelenkák közüli választásban rejlenek, a Milentin Baby erre külön hangsúlyt fektet.  A moshatópelenkával megkímélhetjük a környezetet a többszáz év alatt lebomló eldobható műanyagok terhétől. 

milentinbaby

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr838804096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása