ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető színező a Pandala-szigetek alkotójától

2016. július 01. - időtetrisz

Töltsétek le Parádi Orsi, a Pandala-szigetek alkotójának gyönyörű medvés színezőjét! Link a posztban található:


pandala_az_allatkertben_maci_szinezo_ovi.jpg

Korábban ajánlottuk Orsi Mesekavics alkotókönyvét, a világszép színezejőt is és persze az egész Mesekavics-világot:

A Mesekavics egy többfunkciós kreatív dekoráció : vidám, színes, kézzel festett karakterek kavicsból, mágnessel. Elképesztően színes halak és madarak és egyéb lények egy mesevilágban, hipnotikus erejű fákkal. A kavicsokhoz festett háttér is készült, ami matrica és vaslapra készített festmény is lehet, kinek mi jön be jobban. A kedves és vicces karakterek a Pandala-szigetek lakói, reméljük, hamarosan a meséket is olvashatjuk ezekről az állatokról, az alkotókönyv elején kapunk belőle egy részletet: a sziget egy titkos, csodálatos lényekkel teli hely, ahová ember még nem tette be a lábát, az ott élők nagyon vigyáznak rá, de szerencsére a kavicslényeken keresztül bekukkanthatunk az ő világukba.

Ez a medvés kép a legújabb mese-, színező- és foglalkoztatókönyvének, a Pandala az állatkertben része - ezúton is köszönet, hogy az Időtetriszen jelenhetett meg! A képet ide kattintva tudjátok letölteni. Ha van kedvetek, küldjétek vissza az elkészült képet és szívesen megosztjuk!

Az új könyvről is hamarosan beszámolunk, ez lesz az egyik szünidei olvasmányunk, itt ti is beszerezhetitek: http://bit.ly/PandalaAzÁllatkertben

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr508859998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása