ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Családi nap programokkal az év bármely napjára

2016. szeptember 02. - időtetrisz

Gyerekek, munka, tanulás, szabadidő, szórakozás... Jó lenne, ha mindezek elegye egyensúlyban, élvezhető arányban simulna mindennapjainkba. Most egy olyan ajánló következik, amelynek célja, hogy ha végre akad egy szabad napunk, amit a családdal tudunk tölteni, akkor a keresgéléssel minél kevesebb időt kelljen foglalkozni.

csaladi.jpg

 

Ezeket a programok úgy álltak össze, hogy lehetőleg már 5 éves kortól működőképes legyen és a nagyobbaknak illetve a felnőtteknek is egyaránt élményt adjon, hogy más-más szinten, mégis mindenki jól szórakozzon, legyen benne játék, kultúra, izgalom, természet és esetleg némi utazás is. Az egyszerűség kedvéért mindenhol lehet kártyával is fizetni s néhány érdemes is előre megvásárolni a jegyeket (ez elég sok bosszúságtól óvhat meg minket).

A poszt folytatását az Otthon a neten oldalán találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6311670690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása