ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Our Little Sunshine: különleges ékszerek egyedi rendelésre is + rajzpályázat

2016. október 14. - időtetrisz

Pólón, bögrén, táskán, füzeten - ma már egészen könnyedén csináltathatunk gyerekrajzzal díszített holmikat, az ékszer egy szuper újdonság a lehetőségek között. 

ourlittle.jpg 

Az Our Little Sunshine különleges ezüstékszereket kínál: gyönyörű szettek, játékos, összetartozást szimbolizáló pozitív-negatív formákkal családtagoknak, legjobb barátoknak és egyáltalán, a visszafogott, finom, ékszerek kedvelőinek. A medálok sokfélék, kiscsillagtól végtelen formáig széles a skála, vibrálóan élénk színű elasztikus gumi- vagy leheletfinom ezüskarkötőkön, netán féldrágakövekből fűzött láncokon választhatóak.


ourlittle2.jpg

ourlittle3.jpgPhoto by https://www.facebook.com/luxlinephoto/ 

Most egy rajzpályázatot is indítottak a karácsonyi kártyájukhoz, 10 éves korig pályázhatnak a gyerekek, a leadási határidő október 31., a részleteket pedig itt találjátok. A nyertes ékszert kap, természetesen.

Legújabb szolgáltatásuk, hogy az egyedi darabokra, acél- vagy ezüstmedálra rajzot, írást is ráapplikálnak - gyönyörű, személyes ajándék kicsiktól nagyoknak, nagyoktól kicsiknek. A szülő írása is kerülhet az ékszerre, a gyereké is, a kisbaráté is, sőt, hát adja magát, hogy az összetartozó párok ilyenformán is üzennek egymásnak...

Facebook 
Web
Instagram

  

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr8211807355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása