ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Találtuk, ajánljuk #2: Mesekavics (+nyereményjáték)

2013. február 06. - időtetrisz

A kavics a gyermeki élet talán egyik legkedvesebb tárgya, hiszen univerzális darab, gyakorlatilag bármi lehet belőle színtől, formától, darabszámtól függően. Valahol utána (?) következik a mágnes, tonnaszám érdemes a hűtőre pakolni, mert hihetetlen sokáig (egyszeri alkalomra és életkorra nézve is) jó móka ide-oda pakolni őket khmm, a felnőtteknek is , sorba rendezni, üzeneteket, rajzokat, fontos papírokat tárolni alattuk stb. Nagyjából ezek villantak be, amikor először láttam Mesekavicsokat: nagyon színes, csodaszép figurákká festett kavicsok a hátlapjukon mágnessel. Telitalálat. Aztán a blog olvasása közben kiderült, hogy a figuráknak nevük is van és egy meserendszer részei ők, mert az alkotójuk nem csak lényeket festett, hanem mesét szőtt belőlük-köréjük és bizony tartozik hozzájuk festett vaslap is, nehogy tenger, dzsungel, élőhely nélkül maradjanak.

Dzsungel a Pandala szigeteken: kézzel festett mágneses kavicsok festett vastáblán
Praktikus játék is: egyedül, kicsik a kicsikkel, kicsik a felnőttekkel is tudnak vele játszani, szerepjátékozni, dekorációnak sem utolsó és mivel a meserendszer váza adott, épp elég mankót tud nyújtani ahhoz, hogy ne kelljen megint valami új mesén agyalni, viszont nem sok ahhoz, hogy mindenki saját ízlése, kedve, hangulata szerint arra álmodja tovább a történeteket, amerre csak szeretné.

És akkor nézzük, miféle lények a Mesekavics hősei.

Itt a Pandala-szigeteken laknak a névadó  pandalák (a pandák és a koalák szép találkozása):

pandalák
szuperhős baglyok is vannak:

szuperhős baglyok

egészen vicces fejű vigyorgó bálnák:

vigyorgó bálnák
a tengerben megannyi tigriscsikos ibolyahal:

tigriscsikos ibolyahal

kedves kis szívhalak:

szívhalak
Ezekhez a halakhoz most Valentin-napi akció is tartozik, itt találjátok a Meskán. 2 db most 1000 Ft.

És ilyen mesés a növényzet a Pandala-szigeteken:

 növényzet
A vidám kis lények és a vaslap a Mesekavics blogon, a Meskán lévő boltban és az Etsyn is elérhetők, árlistát pedig itt találhattok. Folyamatosan figyelhetjük, milyen új lények születtek a Mesekavics Facebook oldalán és persze itt folyamatosan jönnek az aktuális kavicsok, akciók.

A szuperhős baglyokért most játszani is lehet: 3 db-ot ajánlott fel a Mesekavicsok készítője. Ehhez csupán a következő kérdésre várunk választ és egy nevet itt, kommentben:

Minek öltöztek a baglyok egyikük nagymamája szerint?


A válaszhoz a segítséget a Mesekavics blogon találjátok, itt:


A válaszokat február 8-án 12h-ig várjuk, délután pedig a random.org segitségével sorsolunk.

MEGJEGYZÉS: A nyeremény, amennyiben 1 héten belül a nyertes nem jelentkezik érte, újrasorsolásra kerül. A nyeremény eljutásáról a nyertesnek személyesen, közvetítőn keresztül vagy postázás formájában kell gondoskodnia, ebben szívesen segítünk, ahogy csak tudunk. És figyeljetek: a névtelenül kommentelők jelentkezése sajnos érvénytelen, kérjük valamilyen azonosítót adjatok meg a hozzászólásban!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr148802810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pálinkás 2013.02.06. 12:09:49

mexikói ketrecharcosnak Juan

annamari 2013.02.06. 13:20:28

mexikói ketrecharcosnakAnnamari

Licsu 2013.02.06. 18:04:04

Még egyszer: mexikói ketrecharcos :)

Moti 2013.02.06. 22:47:34

mexikói ketrecharcos

Anonymous 2013.02.06. 23:17:24

mexikói ketrecharcosnak:-) timi

Anonymous 2013.02.07. 08:13:40

mexikói ketrecharcosvikóc
süti beállítások módosítása